€ 0 – € 193,60
FMN Connect XXL Maak(t) de verbinding! Donderdag 19 mei 2022

FMN Connect XXL Maak(t) de verbinding! Donderdag 19 mei 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mauritskazerne

Nieuwe Kazernelaan 2 D41

6711 JC Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Eindelijk weer fysiek en zoals altijd bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden! 19 mei 2022 | Mauritskazerne Ede

Over dit evenement

Hoe kan het ook anders in deze tijden, het FMN Connect XXL congres staat helemaal in het teken van 'verbinden'. Na het moeten verzetten van dit XL-event in november komen we 19 mei 2022 eindelijk weer fysiek bijeen en zoals altijd een dag bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden! Meld je aan zodat je ons voorjaarscongres niet hoeft te missen: we gaan FMN Connect XXL Maak(t) de Verbinding Xtra Xtra Large maken!

Wat mag je op deze dag verwachten?

Het thema verbinden is veelomvattend. Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. Verbinding met onze leden, met onze partners en sponsors en met onze Expertteams zit in het DNA van FMN. Alvast een voorproefje van het programma... Geniet van de opening door keynote spreker Ad Bastiaanse, praat mee in rondetafelgesprekken over onderwerpen als ‘Groeien, krimpen of niets doen?’, ‘Duurzame huisvesting en bedrijfsvoering’ en ‘Trends in hybride werken’. Je kan ook deelnemen aan de workshop over ‘Kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen’. Alle activiteiten vinden verspreid door de Mauritskazerne plaats. Bepaal zelf waar je aan deelneemt of wanneer je een lekker kopje koffie drinkt met een van je vakgenoten. Voordat wij deze middag afsluiten met een netwerkborrel kan je meepraten met de prikkelende lagerhuisdiscussie, geleid door FMN-bestuurslid Diane van Dijk. Alle programma-onderdelen vind je ook uitgelicht op onze website.

Locatie & tijden:

Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom in de Mauritskazerne in Ede voor FMN Connect XXL.

PS. Voorafgaand aan het event vindt de ALV plaats. Je dient je hier apart voor aan te melden (alleen voor leden). Dit kan door dit aan te geven bij het bestellen van je ticket. Meer info op de website van FMN (pagina alleen zichtbaar voor ingelogde leden).

Programma:

Afbeelding van FMN Connect XXL Maak(t) de verbinding! Donderdag 19 mei 2022

Gratis toegang als FMN-lid:

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Kies hiervoor de ticket: 'Gratis ticket: BETALENDE FMN-LEDEN'.

Niet-leden, of gratis deelnemers van het platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie. De prijzen voor niet-leden zijn als volgt:

  • Professionals: € 160,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
  • Studenten: € 25,-

Meer informatie nodig? Dan ontvangt Jacqueline Drost graag je e-mail via jacqueline@eventary.nl.

Voor de laatste mededelingen en het actuele programma verwijzen we je graag door naar onze eventpagina. Hopelijk tot ziens op 19 mei!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mauritskazerne

Nieuwe Kazernelaan 2 D41

6711 JC Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen