Gratis

FMN & HHS present in close cooperation: FMN Connect XL: Back to school!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Op 12 november a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we het najaarscongres FMN Connect XL: Back to school live vanuit Den Haag

Over dit evenement

FMN viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Op De Haagse Hogeschool (HHS) werd 40 jaar geleden gestart met de opleiding Facility Management. De twee jubilarissen hebben hun krachten gebundeld en nodigen je uit om terug te gaan in de schoolbanken. Op 12 november a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren zij het digitale najaarscongres FMN Connect XL: Back to school! Live vanuit Den Haag.

Onze wereld verandert. Hoe blijven wij de ontwikkelingen een stap voor? Om antwoord te geven op vragen als deze hebben we een interessant online programma samengesteld. Het programma bestaat uit een keynote door prof. dr. Nick van Dam ('Leren en ontwikkelen in het digitale tijdperk'), verfrissende workshops gegeven door honourstudenten, sessies waarin we terugblikken en vooruitkijken met alumni en oud-docenten en natuurlijk praktische break-outsessies met experts uit het facilitaire werkveld. Als spetterende afsluiting vindt de finale van de FMN Student Awards 2020 plaats.

Tijdens de break-outsessies heb je de keuzes tussen workshops en FMN-Talks. Voor de workshops is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en hiervoor dien je je aan te melden (max 1 workshop!). Je keuze kan je aangeven door rechtsboven op de groene 'registreer' knop te drukken. Voor de FMN-talks hoef je je niet aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen