€ 422,29
FMN Masterclass "Waardecreatie"

FMN Masterclass "Waardecreatie"

Venster Acties en details

€ 422,29

Datum en tijd

Locatie

Brainport Industries Campus (BIC)

1 BIC

5657 BX Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

FMN Masterclass "Waardecreatie" - de waardegedreven FM-organisatie in samenwerking met Next Level FM - 21 juni 2022

Over dit evenement

Op 21 juni 2022 organiseert FMN in samenwerking met Next Level FM de Masterclass "Waardecreatie" - voor een waardegedreven FM-organisatie op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

De coronacrisis heeft ons geleerd dat de werkomgeving waardevol is. De ogenschijnlijke romantiek van thuiswerken bleek in de praktijk toch zeer weerbarstig. Professionele werkomgevingen doen ertoe!

Maar de crisis heeft ons ook iets anders geleerd: de eisen die gebruikers aan werkomgevingen stellen zijn sterk aan verandering onderhevig. Werkomgevingen zijn niet slechts de plek waar het bureau staat en het werk gedaan wordt. De werkomgeving is een belangrijk sociaal domein, de plek waar creativiteit en energie wordt opgewekt en de belangrijkste fysieke representatie van de waarden die mensen en organisaties met elkaar en met de rest van de maatschappij verbindt.

Op dinsdag 21 juni 2022 organiseert FMN samen met adviesbureau Wundershift (Next Level FM) een masterclass waar het thema waardegedreven werken in het FM-domein centraal staat. Zet dit inspirerende en belangrijke event vast in je agenda!

Tijdens deze dag krijg je de inspiratie, inzichten en concrete handvatten om je eigen strategie voor een waardegedreven FM-organisaties te bepalen en de kans om (net als vroeger) live van gedachten te wisselen met andere FM-professionals. We gaan met elkaar onder meer in op de volgende vragen:

  • Wat is eigenlijk ‘waardegedreven werken’ ?
  • Hoe ondersteun ik medewerkers om vanuit de waarde te werken?
  • Hoe zorg ik voor een juiste mix tussen het creëren van waarde en het vervullen van behoeftes in mijn werkprocessen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat waardegedreven werken door de hele organisatie wordt gedragen?
  • Hoe verander je een organisatie naar een samenwerkende organisatie met waardevolle relaties, voor zowel de mens, organisatie als maatschappij?

Als FMN-lid ontvang je maar liefst 50% korting en betaal je € 175,- (ex BTW) voor deze dag. Meld je dan aan met je relatienummer. Deze vind je op je profielpagina. Ben je geen lid van FMN? Dan ben je ook van harte welkom. Dan betaal je € 349,-(ex BTW) voor de gehele dag.

Afbeelding van FMN Masterclass "Waardecreatie"

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen