€ 302,50

FMN Nationaal Waardecreatie Congres

Venster Acties en details

€ 302,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brainport Industries Campus (BIC)

1 BIC

5657 BX Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
FMN Nationaal Waardecreatie Congres - de waardegedreven FM-organisatie in samenwerking met Next Level FM - 21 juni 2022

Over dit evenement

Op 21 juni 2022 organiseert FMN in samenwerking met Next Level FM het Nationaal Waardecreatie Congres - de waardegedreven FM-organisatie op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

De coronacrisis heeft ons geleerd dat de werkomgeving waardevol is. De ogenschijnlijke romantiek van thuiswerken bleek in de praktijk toch zeer weerbarstig. Professionele werkomgevingen doen ertoe!

Maar de crisis heeft ons ook iets anders geleerd: de eisen die gebruikers aan werkomgevingen stellen zijn sterk aan verandering onderhevig. Werkomgevingen zijn niet slechts de plek waar het bureau staat en het werk gedaan wordt. De werkomgeving is een belangrijk sociaal domein, de plek waar creativiteit en energie wordt opgewekt en de belangrijkste fysieke representatie van de waarden die mensen en organisaties met elkaar en met de rest van de maatschappij verbindt.

Op dinsdag 21 juni organiseert FMN samen met adviesbureau Wundershift (Next Level FM) een congres waar het thema waardegedreven werken in het FM-domein centraal staat. Zet dit inspirerende en belangrijke event vast in je agenda!

Tijdens deze dag krijg je de inspiratie, inzichten en concrete handvatten om je eigen strategie voor een waardegedreven FM-organisaties te bepalen en de kans om (net als vroeger) live van gedachten te wisselen met andere FM-professionals. We gaan met elkaar onder meer in op de volgende vragen:

  • Wat is eigenlijk ‘waardegedreven werken’ en wat is het niet?
  • Hoe ondersteun ik medewerkers om vanuit waarde te werken?
  • Hoe borg ik de juiste mix tussen het creëren van waarde en het vervullen van behoeftes in mijn werkprocessen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat waardegedreven werken door de hele organisatie wordt gedragen en een teamactiviteit wordt?
  • Hoe verander je een organisatie met silo’s in een samenwerkende organisatie met waardevolle relaties die de zowel de waarde voor mens, organisatie als maatschappij goed balanceert?

Als FMN-lid ontvang je korting en betaal je € 175,- voor deze dag. Je dient hiervoor je relatienummer in te vullen. Deze vind je op je profielpagina. Ben je geen lid van FMN? Dan zijn de kosten voor de gehele dag € 250,-.


		Afbeelding van FMN Nationaal Waardecreatie Congres
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brainport Industries Campus (BIC)

1 BIC

5657 BX Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator FMN - Facility Management Nederland

Organisator van FMN Nationaal Waardecreatie Congres

FMN is dé beroepsvereniging voor het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. De facilitaire sector is inclusief vastgoed goed voor ruim 10% van het bruto nationaal product (exclusief vastgoed circa 4,5%.

NFC Index, de referenties voor kostenontwikkeling van facilitaire voorzieningen van kantoorhoudende organisaties en het onderwijs, maakt sinds 2018 onderdeel uit van FMN.

FMN is partner van de internationale organisatie voor facility management, IFMA. Kijk voor meer informatie op www.fmn.nl en www.nfcindex.nl.

Bijeenkomsten van FMN zijn vaak (tegen betaling) ook toegankelijk voor niet-leden.

Wil je lid worden van FMN? Ga dan naar www.fmn.nl/aanmelden.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen