Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Functionaris Gegevensbescherming in de publieke sector | 22, 23 juni, 6 & 7 juli 2020 | Amsterdam

IIR

Functionaris Gegevensbescherming in de publieke sector...

Registratiegegevens

Registratietype Prijs Servicekosten BTW
Aantal
FG in de publieke sector
Data: 22, 23 juni, 6 & 7 juli 2020. Prijs is per persoon.
€ 3.199,00 € 0,00 € 671,79

Deel Functionaris Gegevensbescherming in de publieke sector | 22, 23 juni, 6 & 7 juli 2020 | Amsterdam

Evenementdetails

Realiseer een privacy bewuste én compliant organisatie voor vertrouwen van burger, medewerker en toezichthouder

Voor overheidsinstanties en publieke organisaties is de aanstelling van een Functionaris voor Gegevensbescherming (FG) onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht. Zorg dat u  de benodigde kennis in huis haalt om uw organisatie AVG compliant te maken.

De opleiding Functionaris voor Gegevensbescherming in de publieke sector is speciaal ontwikkeld voor privacyprofessionals in het publieke domein. Met specifieke aandacht voor onder andere: bijzondere wetgeving en wettelijke bepalingen, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de FG, samenwerking met ketenpartners en toezichthouders, bewustwoording en communicatie in de organisatie.

Heb je vragen over Functionaris Gegevensbescherming in de publieke sector | 22, 23 juni, 6 & 7 juli 2020 | Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.