Gratis

Future of Mobility

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Green Village

4 Van den Broekweg

2628 CR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Future of Mobility: Tomorrow's Cities.

De Future van Mobility biedt duurzame bereikbaarheid, met name in steden. Maar hoe maken we onze steden Future Proof? Tijdens dit event gaan we in op de uitdagingen en oplossingen die innovaties bieden voor Future Mobility in Cities. Innovaties als slim laden, waterstofvoertuigen en Intelligent Transport Systems. In een programma met inspirerende sprekers, een panel-discussie en innovatieve showcases,

Programma (Start 14:00. Inloop vanaf 13:30):

  • Opening en welkom. (Fred van Beuningen)

  • Keynote Urban Mobility (Willem Snel, &Morgen)

  • Keynote Future Mobility & Energie (Dan Wilms van Kersbergen, Eneco)

  • Paneldiscussie (o.a. Erik Jongenotter, Witteveen & Bos // Alwin Bakker, Future Mobility Network)

  • Introductie the Green Village (Serge Santoo)

  • Borrel & Mogelijkheid tot rondleiding projecten Green Village.

  • Einde. (ca. 16:45)


Over The Green Village.
The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van TU Delft. Hier bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving. Door in dit regelluwe ‘openlucht-lab’, waar echt gewoond en gewerkt wordt, aandacht te besteden aan de technische, bedrijfseconomische, maatschappelijke en regelgevings/beleidsmatige uitdagingen, helpen wij innovatieve partijen via The Green Village versnellen van theorie naar praktijk om daar opgeschaald impact te hebben.

Bereikbaarheid.
Vanaf Delft station reis je met de bus naar de TU Delft campus, halte ‘Sport & Cultuur’. Neem dan bus 69 (richting Technopolis), bus 40 (richting Rotterdam Centraal) of bus 174 (richting Rotterdam). Met de auto bereik je The Green Village via de A13, afslag 10 (TU Delft). Volg dan de borden Parkeren ‘Sports / Building 23-29’. Grenzend aan The Green Village is een groot en gratis parkeerterrein.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Green Village

4 Van den Broekweg

2628 CR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen