€ 26,37

Future Teacher 3.0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amrâth Hotel Brabant

4 Heerbaan

4817 NL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

12Change nodigt u van harte uit voor een bijzondere en inspirerende conferentie op donderdag 8 november in het Amrâth Hotel in Breda. Een dag waarop u niet alleen maar mag luisteren naar inspirende keynote sprekers, maar ook lekker zelf aan de slag mag. Zo laten wij u kennismaken met het Europees Future Teacher Project en gaat u praktisch aan de slag in de workshops met Xerte, audio, video en andere tools. Zo laten wij u ervaren wat deze programma's, voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten?

Een geheel verzorgde dag met internationale keynote sprekers en deelname aan gratis workshops. Wij verzorgen tevens de lunch en voorzien u door de dag van drankjes. De keynotes zijn in het Engels, de workshops zijn in het Engels en Nederlands.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Wij willen u vragen om uw eigen laptop of een vergelijkbaar device mee te nemen naar de conferentie. Ook willen wij u vragen ervoor te zorgen dat deze een volle batterij heeft.

Ik kom met meer dan 10 personen, wat zijn dan de mogelijkheden?

Als u met meer dan 10 personen komt, dan willen wij u vragen om contact op te nemen met Agnetha Schaar via agnetha.schaar@integrat-ed.com

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Agnetha Schaar via agnetha.schaar@integrat-ed.com

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Amrâth Hotel Brabant is perfect gelegen en heeft goede verbindingen naar het Centraal Station van Breda. Vanaf het Centraal Station van Breda stapt u in de Interliner richting Utrecht, lijn 10 richting Oosterhout of lijn 11 richting Bavel. U kunt uitstappen bij halte ´Bijster´en dan ariveert u tegenover het hotel!

Amrâth Hotel Brabant beschikt over een eigen parkeerplaats direct naast het hotel gelegen. U mag, als onze gast, daar gratis parkeren.

Adres hotel: Heerbaan 4, 4817 NL Breda


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amrâth Hotel Brabant

4 Heerbaan

4817 NL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen