Gratis

Meerdere data

Gezamenlijke diensten CGKV de Verbinding Locatie het Kompas

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Van Ghentlaan 47

47 Van Ghentlaan

1215 PN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben je op zoek naar God? Kom dan naar onze wekelijkse kerkdienst waar we samen ontdekken wie Jezus Christus is. Wees welkom!

Over dit evenement

We kijken er naar uit samen God weer te ontmoeten in onze eredienst! Ook u bent weer van harte welkom! Tijdens de zomervakantie houden we gezamenlijke diensten. Twee zondagen in augustus (8 en 15) bent u van harte welkom in de gerenoveerde kerk 'het Kompas' (voorheen Pniëlkerk).

Op dit moment mogen we 100 gasten in de kerkzaal ontvangen. Denkt u tijdens uw bezoek aan de Corona veiligheidsmaatregelen:

• Mondkapjes zijn niet langer verplicht, wel blijven we 1,5 meter afstand houden, ook bij het naar binnen en naar buiten gaan en het koffie drinken;

• Het zingen en meezingen is weer toegestaan;

• Het maximum aantal bezoekers van de diensten kan omhoog, zolang 1,5m afstand gehouden kan worden. Reserveren en registreren voor het fysiek bijwonen blijft verplicht. Op de aanmeldsite kunt u zien hoeveel plaatsen er nog over zijn en die u kunt reserveren.

De ochtenddiensten blijven uiteraard ook live uitgezonden worden via de YouTube kanalen. We nodigen u graag uit voor de dienst. U kunt zich voor de dienst aanmelden via de wekelijkse link in de nieuwbrief. We hebben het aantal beschikbare plaatsen aangepast.

Ook nu blijft het belangrijk dat we ons samen verantwoord gedragen en ook in en om onze kerkgebouwen de basisregels in acht blijven nemen én elkaar eraan herinneren als dat nodig is.

U kunt zich aanmelden via de link!

Delen met vrienden

Locatie

Van Ghentlaan 47

47 Van Ghentlaan

1215 PN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator CGKV De Verbinding Hilversum

Organisator van Gezamenlijke diensten CGKV de Verbinding Locatie het Kompas

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen