gezond met etherische olie
Gratis
gezond met etherische olie

gezond met etherische olie

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Den Haag

Binckhorstlaan 135

2516ba Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Behalve informatief...Annet van Dorrser van rawfood.nl komt praten over de etherische olie en over de mogelijkheden om met de olie te gaan werken, gaat het ook een super gezellige middag worden. Ivm beperkte plaatsen snel inschrijven voor deze geweldige middag!


Ruim een half jaar geleden heb ik de kracht van essentiële oliën ontdekt en mijn leven is 100% beter geworden. Ik voel me emotioneel weer in balans, ben uitgerust en heb veel energie. 

Hecht jij waarde aan de genezende werking van de natuur?

Sinds de ontdekking van essentiële oliën heb ik mijn medicijnkastje hiervoor ingeruild en ben ik zelfredzaam geworden op het gebied van gezondheid. Voor mij werkte dit beter als al het andere wat ik nog deed. Maar ik voel me vandaag de dag beter dan ooit. Dankzij de essentiële oliën en hun bijzondere werking.

Deze oliën zijn ook veilig voor kinderen en huisdieren.


Als je geïnteresseerd bent, kun je vrijblijvend naar mijn workshop komen waar ik toelicht hoe je de natuur kan gebruiken om je gezondheid te ondersteunen zonder medicijnen. Lijkt je dat wat?


De essentiële oliën die tijdens deze workshop worden geroken, geproefd en gevoeld zijn 100% zuiver en nog puurder dan biologisch. Ze bevatten tal van therapeutische eigenschappen en kunnen werken op cellulair niveau, reinigen receptoren en brengen natuurlijke balans terug in het lichaam. Vanwege de hoge kwaliteit, zijn veel van deze oliën zelfs inwendig te gebruiken. Zo kun je op een natuurlijke manier werken aan je gezondheid.


Tijdens de workshop is er uitgebreid de mogelijkheid al je vragen te stellen en de oliën te ruiken, ervaren en ook te bestellen.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe bereik ik het evenement en wat zijn de parkeermogelijkheden?

Het is makkelijk te bereiken, vanaf de snelweg de afslag binckhorst. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook met de trein vanaf Holland Spoor of Den Haag Centraal is het te lopen

 

Hoe kan ik de organisatie bereiken?

www.crazyoillady.nl via contact

 

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?

ja dat kan.. graag zelfs.. Als je zelf niet kan, is het wel fijn als een ander je plek in neemt.. Alles beter als een lege stoel ;)

 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Den Haag

Binckhorstlaan 135

2516ba Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen