Gratis

Gratis seminar: Digitale transformatie (in de zorg)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bar Beton CS

9 Stationshal

3511 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DIGITALE TRANSFORMATIE (IN DE ZORG)

Op donderdag 13 september organiseren wij samen met Kentico een gratis seminar voor iedereen die te maken heeft met de digitale transformatie van zijn organisatie.

  • Wat zijn de grote trends in de zorgmarkt en wat is de rol/impact van digitale transformatie hierin?

  • Op welke manier kunnen healthcare bedrijven hiermee omgaan en hoe organiseer je (disruptieve) innovatie?

  • Wat is de digitale journey van Mediq en hoe transformeert deze medische wholesaler haar business model middels digitale innovaties?

  • Hoe is het Radboudumc een digitale transformatie ondergaan en wat is hun digitale strategie?

  • En hoe kom je van een strategie tot een roadmap en de realisatie van een succesvol digitaal platform?


Ben je al aardig op weg met jouw organisatie en ben je benieuwd naar goede praktijkvoorbeelden en tips óf heb je ondersteuning nodig?


Tijdens het Gratis Seminar: Digitale transformatie (in de zorg) komt dit allemaal aan bod!
Programma

09.00 uur Ontvangst

9.30 uur Welkom

10.15 uur Adri Kraa | Mediq
Business Innovatie middels Digitale Transformatie in Healthcare
Wat zijn de wereldwijde trends in de gezondheidszorg en hoe spelen we hierop in? Wat is de brede impact van digitale transformatie in de zorgsector? Hoe organiseer je (digitale) innovatie in je business? Wat zijn de ervaringen en leerpunten van Mediq hiermee?

11.00 uur Koffiepauze

11.15 uur Bruno van der Laar | Radboudumc
Persoonsgericht & Innovatief: de digitale transformatie van het Radboudumc
Het Radboudumc gaat uit van het principe “Online, tenzij”. Wat betekent dit in de praktijk? En hoe zorg je ervoor dat iedereen de juiste informatie op een veilige manier tot zich kan nemen? In deze sessie laat ik zien hoe wij onze strategie (persoonsgericht en innovatief) in onze website en intranet toepassen, als onderdeel van de digitale strategie van het Radboudumc.

12.15 uur Astrid Leeman | TrueLime
Van strategie naar een succesvol online platform
Bij digitale transformatie draait het om een excellente klantbeleving die de verwachtingen overtreft. Hoe kan je als organisatie klanten bereiken en binden nu ze zelf zoveel kennis hebben? Door dieper in de klantbehoefte te duiken én meer waarde te creëren. Het creëren van relevantie en het optimaal gebruikmaken van digitale technologieën staat hierbij centraal. Door middel van een sterke productvisie ontwikkel je een product dat toegevoegde waarde biedt voor jouw doelgroep(en). We geven je tijdens deze sessie inzicht in onze aanpak en ervaring.

13.00 uur Netwerklunch

13.30 uur Einde


Verrijk jouw kennis met nieuwe inzichten, raak geïnspireerd en krijg inzicht in de mogelijkheden voor jouw organisatie!
Deze dag is tevens ideaal om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen met andere organisaties.Meld je aan via de 'REGISTREER' button, je bent van harte welkom!
Over de sprekers

Adri Kraa
In zijn huidige rol als Group Director Digital voor Mediq, leidt Adri de digitale bedrijfstransformatie voor dit mondiale bedrijf in de gezondheidszorg. Zijn belangrijkste focus ligt op het aanjagen van "next horizon innovation": het verkennen van zakelijke kansen van ontwrichtende technologieën en het lanceren van waardegedreven zorgvoorstellen via eHealth-innovaties.
Adri is betrokken bij (gezondheids) innovatie-initiatieven en begeleidt ook een aantal startups in de digitale gezondheidsruimte.

Bruno van der Laar
In zijn functie van Adviseur Online is Bruno als product owner verantwoordelijk voor de realisatie van online projecten als de website, een webshop en het intranet van het Radboudumc. De focus ligt daarbij op het realiseren van generieke oplossingen die een bijdrage kunnen leveren voor de gehele organisatie.

Astrid Leeman
Astrid heeft gewerkt als Product Owner binnen een Scrumteam dat software ontwikkelde voor grote beroeps- en brancheorganisaties en daarvoor als klant- en projectmanager in de IT. Binnen TrueLime helpt zij klanten bij het traject dat voorafgaat aan de ontwikkeling van een online platform of een deelfunctionaliteit daarvan. Door de juiste vragen te stellen komt de vraag achter de vraag boven tafel en daarmee de échte behoeftes, zodat software ontwikkeld wordt waar de eindgebruiker blij van wordt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bar Beton CS

9 Stationshal

3511 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen