€ 50

Great Fundraising in Nederland – voor CEO’s en bestuurders

Venster Acties en details

€ 50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Bestel hier je tickets voor de Great Fundraising CEO ontbijtsessie. 1 ticket is geldig voor een CEO en twee leden van het bestuur of RvT.

Over dit evenement

Wil je dat de inkomsten uit fondsenwerving van jouw goede doel substantieel groeien, zodat je sneller het doel van je organisatie kunt bereiken? Wil je een nieuwe ambitie vinden, een pakkend verhaal waar alle collega’s achter staan én die donateurs substantieel meer laat geven? Treed dan in de voetsporen van organisaties als Het Gehandicapte Kind, Leprazending en Make a Wish Nederland en word ook een Great Fundraising organisatie.

Wat je kunt verwachten

In deze mini-masterclass – speciaal voor CEO’s en bestuurders van goede doelen – laten we zien hoe het in Nederland werkt om een Great Fundraising organisatie te worden. Waar we voorheen vooral internationale voorbeelden gebruikten om te illustreren hoe de wetenschappelijk bewezen Great Fundraising methode in de praktijk werkt, staat deze ochtend een flink aantal inspirerende Nederlandse voorbeelden centraal.

Je leert welk leiderschap nodig is om je goede doel te laten uitbloeien tot een Great Fundraising organisatie. Een aantal Nederlandse directeuren van Great Fundraising organisaties in wording deelt hun ervaringen en we nemen je mee in de creatieve concepten die de basis vormen voor hun nieuwe campagnes.

Wat je gaat leren

  • Hoe het in Nederland werkt om een Great Fundraising organisatie te worden.
  • Welk verhaal zowel tegemoetkomt aan de behoeftes van donateurs, als verbindend werkt voor alle medewerkers.
  • Hoe je dit verhaal in woord en beeld voor het voetlicht brengt, als basis voor een campagne die substantiële inkomstengroei realiseert.

Sprekers

Deze mini-masterclass wordt gegeven door de experts van Philanthropy & Fundraising International (PFI) en Nassau Fundraising en een aantal directeuren van Nederlandse Great Fundraising organisaties in wording (voertaal Engels en Nederlands).

PFI is opgericht door Alan Clayton, een internationaal gerenommeerde spreker, fondsenwerver en consultant. Hij heeft met zijn team wereldwijd voor meer dan 350 organisaties gewerkt. PFI werkt in verschillende continenten met lokale partners. Nassau Fundraising is exclusief partner in Nederland.

En verder?

Deze mini-masterclass wordt eenmalig georganiseerd en kun je online volgen op dinsdag 18 mei van 08:00 tot 09:30 uur. Aan het einde van de masterclass is er plaats voor discussie en vragen. Nadien kun je met de experts van Nassau Fundraising in gesprek om te kijken wat de kansen van Great Fundraising zijn voor jouw organisatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen