€ 175

Grip op je chronische aandoening (6 bijeenkomsten)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als je een chronische aandoening hebt dan ben je één van de 4,5 miljoen Nederlanders die dagelijks leeft met een chronische aandoening. Dagelijks zal je ervaren dat je niet alleen moet dealen met je ziekte, maar ook met de impact die je aandoening heeft op je (werkend) leven en emoties.

Inmiddels is bekend dat mensen met een chronische aandoening vergelijkbare zorgen en problemen ervaren in het dagelijks leven. Een belangrijke vraag is wat kan je doen om meer levensvreugde te ervaren en je gedrag te beïnvloeden waardoor je een betere gezondheid ervaart. Als meer bewegen, blijven werken, gezonder eten, beter slapen en beter communiceren met je zorgverlener en dus beter om gaan met je ziekte.

Het Erasmus Medisch Centrum en de organisatie Healthy Society starten met een programma voor mensen met een chronische aandoening die door en voor mensen met een chronische aandoening wordt gegeven. Het programma bestaat uit 6 keer wekelijkse bijeenkomst van 2,5 uur waarin mensen met een chronische aandoening elkaar ontmoeten en een wetenschappelijk onderbouwd programma doorlopen waarin onderwerpen als goed slapen, pijn en vermoeidheid, omgaan met emoties en stress en medicatiegebruik en –trouw aan de orde komen.

Daarnaast oefenen we met het nemen van besluiten, ontspannen, oplossen van problemen en de evaluatie van een (medische) behandeling. Het oefenen doen de deelnemers met elkaar zodat ervaringen onderling kunnen worden uitgewisseld en deelnemers elkaar ondersteunen.

Het programma is al zeer succesvol in verschillende Europese landen en start nu in Nederland. Al meer dan 200.000 mensen hebben de workshops gevolgd. De 6 bijeenkomsten worden samen aangeboden voor de EENMALIGE introductieprijs van € 175,- euro.

De bijeenkomsten worden gegeven op 19, 24 januari en 2, 9, 16 en 21 februari 2018 van 9.30 tot 12.00. Je deelname bewijs voor 19 januari geeft je toegang tot alle 6 bijeenkomsten.

Schrijf je in want VOL = VOL.

De locatie zal in Utrecht zijn nabij het station. We informeren je hier spoedig over.

Voor aanvullende vragen kan contact opnemen met de organistie Healthy Society. We zijn bereikbaar op info@healthysociety.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Voor de bijeenkomsten is geen leeftijdgrens. Echter de bijeenkomsten zijn primair gericht op deelnemers die 18 jaar zijn of ouder

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Het programma is bedoeld voor mensen met een chronische aandoening, mantelzorgers zijn ook van harte welkom. We stellen echter wel de voorwaarden dat de mantelzorger die meekomt ook zelf als deelnmemer aanwezig is dus als deelnemer meepraat en meedoet met alle opdrachten.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

We zijn het beste bereikbaar op het emailadres info@healthysociety.nl. We zullen je emailbericht binnen 2 werkdagen beantwoorden. Mocht een email sturen een probleem zijn dan kan je ons bellen op het telefoonnummer 06-24710200.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen