Gratis

Grip op je chronische ziekte (6 bijeenkomsten)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als je een chronische ziekte hebt dan ben je één van de 5,3 miljoen Nederlanders die hier dagelijks mee leeft. Je zal elke dag niet alleen dealen met je ziekte, maar ook met de impact die je ziekte heeft op je (werkend) leven en emoties.

Inmiddels is bekend dat mensen met een chronische ziekte vergelijkbare zorgen en problemen hebben. Alleen hoe verander je dat? Wat kan jezelf doen? Hoe verander je, je eigen gedrag waardoor je meer gaat bewegen, gezonder gaat eten, beter slaapt, beter kan omgaan met je pijn en dus beter omgaat met je ziekte en zoveel mogelijk je leven kan leven zoals jij dat wil.

Het Erasmus Medisch Centrum en Healthy Society geven workshops voor mensen met een chronische ziekte. In 6 keer wekelijkse bijeenkomst van 2,5 uur hebben we het over onderwerpen als goed slapen, pijn en vermoeidheid, omgaan met emoties en stress, gezond eten, op gewicht blijven en het gebruiken van medicatie. Maar we gaan ook oefenen met bijvoorbeeld het nemen van besluiten, oplossen van (dagelijkse) problemen, ontspannings- en bewegingsoefeningen. We geven je allemaal handvaten mee naar huis.

Als deelnemers oefen je samen met eigen voorbeelden, wissel je onderling ervaringen uit en help je elkaar.

Uit onderzoek blijkt dat het programma je kan helpen. Al meer dan 200.000 mensen hebben de workshops gevolgd. Dus heb je een chronische ziekte en wil je meer grip op je lijf en leven meld je aan, want VOL = VOL

De bijeenkomsten zijn op 8, 15, 22, 29 juni en 6 en 13 juli in Utrecht van 9.30 tot 12.00. Je deelname bewijs voor 8 juni geeft je toegang tot alle 6 bijeenkomsten.

De locatie zal in Utrecht zijn nabij het station. We informeren je hier spoedig over.

Voor aanvullende vragen kan contact opnemen met de organistie Healthy Society. We zijn bereikbaar op info@healthysociety.nl of 06-24710200.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Voor de bijeenkomsten is geen leeftijdgrens. Echter de bijeenkomsten zijn primair gericht op deelnemers die 18 jaar zijn of ouder

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Het programma is bedoeld voor mensen met een chronische ziekte, mantelzorgers zijn ook van harte welkom. We stellen echter wel de voorwaarden dat de mantelzorger die meekomt ook zelf als deelnmemer aanwezig is dus als deelnemer meepraat en meedoet met alle opdrachten.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

We zijn het beste bereikbaar op het emailadres info@healthysociety.nl. We zullen je emailbericht binnen 2 werkdagen beantwoorden. Mocht een email sturen een probleem zijn dan kan je ons bellen op het telefoonnummer 06-24710200.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen