Gratis

Haal de Food Travellers in huis.

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

bij jou thuis

Belgium

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jullie kennen ongetwijfeld deze overbekende formule…

U brengt een groepje dames samen bij u thuis, er worden gezellig enkele hapjes en drankjes op tafel gezet en er volgt een uiteenzetting over een aantal fijne producten of toestellen waar het gezelschap graag iets meer over wilt weten.
Naargelang het product kan er uitgebreid gedemonstreerd, geproefd of uitgeprobeerd worden.

Bij Food Travellers stellen wij regelmatig vast dat er in vele keukens dan wel specerijen worden gebruikt maar dat niemand echt weet wat de oorsprong van de meeste ervan is. Komt peper nu uit de grond of groeit het aan de takken van een “peper”boom? Hoe ziet nootmuskaat er juist uit? Wat is kardamon? En een masala, wat is dat precies?

Een tweede vaststelling is dat gebruikers ook niet echt stilstaan bij de meerwaarde van kwaliteitsspecerijen. Specerijen die organsich gekweekt worden en met een fairtrade gedachte naar de boeren toe worden aangekocht…

Bij Food Travellers besteden wij ruim aandacht aan zowel de kwaliteit als de oorsprong van onze specerijen. Het sociale aspect, met respect naar de boeren toe is een essentieel component in onze verkoopsfilosofie.

Food Travellers willen daarom deze winter een aantal lezingen en demonstraties organiseren en komen hiervoor graag tot bij u…

Hoe gaan we hiervoor praktsich te werk?

1. Stel een groepje van minimum 10 personen – heren zijn uiteraard ook welkom- samen.
2. De workshop is gratis. Tijdens de voordracht zullen de bezoekers uitgebreid de kans krijgen om de aroma’s van de specerijen te ontdekken. Er zullen hiervoor “geurboxen” worden gebruikt. Een formule met hapjes kan ook, maar moet op voorhand in detail besproken worden. En budgettair wel worden in rekening gebracht.
3. Achteraf zullen de voorgestelde specetijen voor de aanwezigen beschikbaar zijn en kan elke aanwezige een aankoop doen of bestelling plaatsen.

Op volgende data zullen deze avonden doorgaan. Pas nadat deze dat zijn volgeboekt, zullen nieuwe data aan de kalender worden toegevoegd….

Do 21september en Vr 22 september

Do 28 september en Vr 29 september

Do 12 oktober en Vr 13 oktober

Do 26 oktober en Vr 27 oktober

Do 2 november en Vr 3 november

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

bij jou thuis

Belgium

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen