Gratis

HBC Jeugdweekend 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HBC - De Toekomst

Cruquiusweg 39

2102 Ls HEEMSTEDE

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom je ook naar het 34-ste HBC Jeugdweekend? Het beloofd een weekend met super leuke activiteiten te worden met uiteraard op zondag de zeskamp.

Dit jaar zullen we op zondag wederom eerder dan normaal stoppen. Rond 4 uur in de middag zodat je goed uitgerust naar school kan de volgende dag.

  • De kosten bedragen dit jaar € 55,00 als u het bedrag voor 31 juli overmaakt.
  • Na 1 augustus worden de kosten € 65,00.
  • Opgeven kan door geld over te maken met vermelding van 34ste Jeugdweekend HBC, naam kind, geboortedatum en het team waarin het seizoen 2016 - 2017 werd gespeeld;
  • Pas na ontvangst van de betaling is je kind definitief ingeschreven voor het 34ste Jeugdweekend.
  • Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op bankrekening nummer NL66 RABO 0326 3849 52 ten name van RKSV HBC Afd. Voetbal.

Inschrijven op vrijdag bij de start van het Jeugdweekend is voor de organisatie heel lastig, in verband met de inkopen en het indelen van de tenten.

Daarom geldt: VOL = VOL. Het kan zijn dat als u op vrijdagavond komt met kind en alle spullen dat er geen plaats meer is. Dan moeten we het kind teleurstellen. U begrijpt vast dat we dat liever niet doen....

Graag wil de catering weten of je kind speciale voedselwensen heeft, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Onder speciale voedselwensen wordt verstaan: een bepaald dieet, suikerziekte, allergieën (gluten/melkproducten) of andere problemen met voedsel. U kunt dit doorgeven via de mail naar jeugdweekend@svhbc.nl.

Voor alle duidelijkheid. Indien een kind wordt ingeschreven voor deelname dan willen wij graag dat meegedaan wordt met alle spellen. Indien iemand om wat voor reden dan ook niet mee kan doen verwachten we van die persoon die deze aanmoedigd en niet zichzelf terugtrekt in bijvoorbeeld zijn/haar tent.

Heeft u nog vragen, neem dan even contact op met één van de onderstaande

Jeugdweekend Commissieleden:

Mark de Bruijn 023-5474881

Mark Welling 06-55782662

Danny Burlage 06-21866651

Email allen: jeugdweekend@svhbc .nl

Tijdens het weekend wordt een mobiele telefoon gebruikt.

Het nummer daarvan is 06–44447548.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HBC - De Toekomst

Cruquiusweg 39

2102 Ls HEEMSTEDE

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen