Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

'Het Enneagram' door Geke Kiers

de Rotterdamse Mediators Associatie

Woensdag 6 september 2017 van 19:45 tot 22:00 (CEST)

'Het Enneagram' door Geke Kiers

Registratiegegevens

Dit evenement gaat uitsluitend op uitnodiging.

Je moet een uitnodiging hebben om je voor dit evenement te registreren. Contact opnemen met de gastheer/gastvrouw voor meer informatie.

Zin om iets te ondernemen?
Check hier nog meer geweldige evenementen via Eventbrite.

Evenementdetails

OPROEP KANDIDAAT BESTUURSLEDEN en HERINNERING

Rotterdam, 20 augustus 2017

Beste leden,

Zoals jullie misschien weten treden Frits Bergmann, Paul Panis en Peter Vogelsang per 1 januari 2018 terug uit het bestuur. In verband met het aflopen van hun benoemingsperiode stoppen zij met hun werkzaamheden. Penningmeester WaiYuen Yeung en bestuurslid Madzy Maljaars zijn met het huidige bestuur bezig met de vorming van een nieuw bestuur met enthousiaste leden.

Er is nog plaats in het nieuwe bestuur. Misschien wil jij wel secretaris worden. Of 'gewoon' bestuurslid. Het kost niet veel tijd en met een goed en gezellig team is het leuk werk.Als je interesse hebt om per 1 januari 2018 mee te doen in het bestuur van de RMA: e-mail dan naar secretariaat@rotterdammediation.nl.

En dan over de bijeenkomst op 6 september. Heb je je al ingeschreven voor de bijeenkomst? Dan hoef je niets meer te doen. Maar zo niet, schrijf je dan snel alsnog in.

Met vriendelijke groet,
bestuur Rotterdamse Mediators Associatie

===============================================================

Rotterdam, 2 augustus 2017

Beste leden,

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantieperiode gehad als de Rotterdamse Mediators Associatie op 6 september a.s. weer een interessante ledenbijeenkomst van het jaar heeft. Alweer de vierde dit jaar.

Er is een deskundige trainer met een aansprekend en leerzaam onderwerp uitgenodigd. Op 8 juni vorg jaar stond de trainer met het onderwerp al op het programma, maar helaas moest de trainer op het laatste moment afzeggen.

Wij nodigen je graag uit aan de bijeenkomst deel te nemen. Schrijf je snel in!Geke Kiers
vertelt je op 6 september over
Het Enneagram

Soms kunnen partijen bij een mediation op een wel heel aparte en onverwachte manier reageren. Één ding weet je zeker wanneer je het gedrag van de ander niet kunt plaatsen: ze acteren niet zoals jij. Het klokje tikt bij hen net even anders. Om toch goed in te gaan op onnavolgbaar gedrag of reacties, kun je proberen te begrijpen waar dat gedrag vandaan komt. Wie is die ander en wat maakt dat hij/zij dit gedrag vertoont? Het Enneagram biedt je dan een mooi instrument om onderzoek te doen. Onderzoek naar de verschillende drijfveren van mensen en naar hun gedrag. Zo kun je beter leren begrijpen waarom de ander zo handelt, maar ook op welke manier hij/zij leert, samenwerkt, gemakkelijk in beweging komt etc. En juist dat maakt het werken met mensen die volstrekt niet op jou lijken en die je bovendien maar moeilijk kunt begrijpen, een stuk gemakkelijker. Geke Kiers is Organisatieadviseur, Coach en Mediator. Deze avond vertelt zij over de 9 typen van het Enneagram. Je krijgt een inkijkje in de negen verschillende ‘karakters’ en hoe zij zich handhaven of vrijpleiten in conflicten. Voor de pauze zal Geke een inleiding houden. Na de pauze gaan we zelf met de nieuwe inzichten aan de slag. Meer over Geke Kiers vind je op www.lesprit-organisatieadvies.nl/wie-ben-ik.

Het bijwonen van de lezing is voor (kandidaat) leden gratis. De borrel is voor eigen rekening, aan de bar af te rekenen. Het buffet kost 15 euro. Om de prijs hoef je het niet te laten, en je kan gelijk lekker netwerken. Als je gebruik maakt van de heerlijke barbecue wordt dit bedrag door de RMA automatisch geïncasseerd conform de door jou afgegeven machtiging. Bij afmelding binnen 48 uur worden de kosten in rekening gebracht, als je je voor het buffet had opgegeven.

Als je MfN registermediator bent worden na deelname kosteloos 2 PE-punten in de categorie 1a voor je aangevraagd. Je hoeft hiervoor zelf niets te regelen of door te geven aan de MfN.

Meld je aan voor deze lezing, met of zonder buffet. Je krijgt dan via e-mail een bevestiging van je aanmelding die je overigens niet hoeft mee te nemen naar de bijeenkomst. Geïnteresseerden in het lidmaatschap zijn natuurlijk van harte welkom en ontvangen een uitnodiging door een e-mail te sturen naar secretariaat@rotterdammediation.nl.

Programma woensdag 6 september 2017

17.30 uur: inloop
18.15 uur: barbecue
19.45 uur: lezing Geke Kiers
20.45 uur: pauze
21.00 uur: Geke Kiers (vervolg)
22.00 uur: einde

Tot 6 september.

Met vriendelijke groet,
bestuur Rotterdamse Mediators Associatie

Heb je vragen over 'Het Enneagram' door Geke Kiers? Neem contact op met de Rotterdamse Mediators Associatie
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.