Gratis

Hoe breng je een brand tot uiting in je interieur?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Design Hub Rotterdam

Vasteland 22

3011 BL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe breng je een brand tot uiting in je interieur?

Ahrend, Interface, Kvadrat, PD Lighting en Vescom nodigen u uit op donderdag 12 april van 16.00 – 18.30 uur in onze Design Hub Rotterdam.


Gastspreker Vivian van Schagen laat u aan de hand van praktijkvoorbeeld zien hoe zij met haar design studio The Invisible Party merken tot leven brengt. Met behulp van materialen, kleuren, inrichting, graphics en styling zet Vivian een allesomvattend concept neer. Dit heeft zij voor diverse opdrachtgevers in Europa en Azië gedaan, waaronder Nike, W Hotels en The Student Hotel Maastricht; genomineerd voor de FRAME Executional Award 2018 - Best use of colour.

We sluiten de inspirerende middag af met drinks & bites. Graag tot dan!

Programma
16.00: Inloop
16.30: Hoe breng je een brand tot uiting in je interieur? - Vivian van Schagen
17.30: Drinks & Bites
18.30: Einde
Vivian van Schagen | The Invisible Party

Vivian is opgeleid als ontwerper aan de Design Academy in Eindhoven en is oprichter van The Invisible Party.

Een merk ruimtelijk neerzetten is volgens Vivian veel meer dan alleen elke muur, schoen of stoel van een logo voorzien. Het is aanvoelen wat een brand wil overbrengen en snappen uit welke ingrediënten de merkwaarde bestaat. Het is het creëren van een emotionele band tussen het merk en zijn gebruikers. Het is met behulp van materialen, kleuren, inrichting, graphics en styling een allesomvattend concept bedenken en dat concept tot in de kleinste details tot een driedimensionale beleving van het merk laten komen. Het is duiken in de wereld van een ander en bovenkomen met een gezamenlijke zienswijze.

Het plaatje moet af zijn, elk detail moet ergens over gaan. Om dat te bereiken heeft de studio dikwijls verschillende petten op. De ene keer opereert The Invisible Party als interieurontwerper, de andere keer als art consultant. Nu eens ontwerpen Vivian van Schagen en haar team zelf producten, dan weer geven ze opdrachten aan andere designers en kunstenaars. In alle gevallen is samenwerken met externe partijen een vereiste en staat iedereen in dienst van dat ene verhaal.


Foto: Sal Marston

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Design Hub Rotterdam

Vasteland 22

3011 BL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen