Hoe plan je de RIE en arbozaken? (online spreekuur)

Venster Acties

Hoe plan je de RIE en arbozaken? (online spreekuur)

Online spreekuur tijdens de Week van de RIE

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Goede arbeidsomstandigheden zorgen ervoor dat mensen gezond en veilig kunnen werken. Maar hoe zorg jij als preventiemedewerker of als Arbocoördinator dat het thema arbozaken regelmatig terugkeert op de agenda en dat het bijdraagt aan een gezond en veilig werkklimaat? Hoe kun je op een effectieve en structurele manier zaken rondom arbo plannen?

Zoals de uitvoering van de RI&E, het aanstellen van preventiemedewerkers of hoe je structurele aandacht voor arbeidsomstandigheden koppelt aan focus op duurzame inzetbaarheid. Benieuwd hoe? Dan is dit spreekuur echt wat voor jou!

Voor specifieke vragen of als je je wilt laten inspireren door ervaringen van anderen. In dit spreekuur komen allerlei arbothema’s aan bod die jou kunnen helpen arbozaken nóg meer op de kaart te zetten.

Voor wie

Preventiemedewerkers, schooldirecteuren (als preventiemedewerker), HR-adviseurs, beleidsmedewerkers en functionarissen met arbo in hun takenpakket.

Tijd

10.30 - 12.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Gratis