i2 Cyber Threat Intelligence Bootcamp

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DataExpert

Vendelier 65

3905 PD Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer tijden deze hands-on bootcamp verschillende databronnen te vertalen naar waardevolle Cyber Threat Intelligence d.m.v. data analyse.

Over dit evenement

Cyberaanvallen actief voorkomen en zo schade aan (kritieke) systemen beperken - het wordt steeds lastiger en complexer. Monitoring en incident response alleen zijn niet meer voldoende.

Het antwoord op deze problemen? Cyber Threat Analysis.

Bent u werkzaam als SOC Analist of Cyber Specialist? Dan is onze Cyber Threat Intelligence (CTI) Bootcamp iets voor u!

CTI Bootcamp

Tijdens deze innovatieve en leerzame hands-on workshop leert de welbekende Counter-Crime IBM i2 Analytics software te gebruiken op het gebied van Cyber Threat Intelligence.

De bootcamp adresseert op een pragmatische manier een aantal dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen binnen een SOC en SIEM. Door middel van hands-on oefeningen wordt ingezoomd op:

  • Het efficiënt aggregeren en vertalen van verschillende Cyber Security feeds naar beter te begrijpen relationele visualisaties. De waarde ligt in het snel inzichtelijk krijgen van cyber dreigingen. Hierdoor worden vaak verborgen relaties en bewegingen zichtbaar.
  • De multidimensionale analyse van data afkomstig o.a. uit Wireshark en SIEM applicaties.
  • Het toepassen van analyse methodieken die al jaren met succes door opsporings- en defensieorganisaties worden gebruikt. Dit om Cyber Security data snel in bruikbare kennis om te zetten.

Het doel van deze dag is om u en uw organisatie te wapenen met expertise om de complexiteit van Cyber Security data weg te halen en cyberdreigingen proactief aan te pakken.

Aanmelden

De bootcamp vindt plaats op maandag 18 november a.s. te Veenendaal. Lunch is natuurlijk inbegrepen. Deelname aan dit evenement is kosteloos, maar registratie is verplicht.

U kunt zich registeren via de button bovenaan de pagina. Voor meer informatie kunt u contact met DataExpert opnemen.

Datum en tijd

Locatie

DataExpert

Vendelier 65

3905 PD Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen