IMPACT! - Rondetafelgesprek MKB (VOL)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cube design museum

2 Museumplein

6461 MA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Cube streeft ernaar de fysieke ontmoetingsplek te worden voor matchmaking, stimulering en valorisatie tussen de Limburgse creatieve industrie, het mkb en het onderwijs. Om die reden is voor het jaar 2019 het IMPACT!-designprogramma ontwikkeld. Hiermee hoopt Cube een platform te bieden aan de Limburgse creatieve industrie om het belang van deze sector voor de Limburgse economie te vergroten en deze meer bekendheid te geven.

Het IMPACT!-programma is voor een groot deel ingevuld in samenwerking met externe partijen waarbij nog ruimte is gelaten voor nieuwe en verdere detaillering.

Cube organiseert een drietal rondetafelgesprekken met alle partijen om zicht te krijgen op de behoeftes, knelpunten en mogelijke samenwerkingsmogelijkheden. In het rondetafelgesprek dat op 26 februari zal plaatsvinden wil Cube de dialoog zoeken met vertegenwoordigers van het mkb en de industrie in Limburg.

De resultaten van deze gesprekken vormen mede de basis voor de verdere invulling van het IMPACT!-programma en het bouwen van netwerken tussen de verschillende actoren.

Bent u betrokken bij het mkb en de industrie in Limburg en wilt u graag bij deze bijeenkomst zijn? Dan horen wij graag uiterlijk vrijdag 22 februari 2019 of wij u op deze avond mogen verwelkomen.


Programma:

18:00-18:15 Inloop met koffie of thee
18:15-19:00 Buffet
19:00-20:00 Rondetafelgesprek
20:00 Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cube design museum

2 Museumplein

6461 MA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen