Gratis

Informatiebijeenkomst 'Maassluis Aardgasvrij'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online informatiebijeenkomst waarin we u de conceptvisie op een aardgasvrij Maassluis presenteren.

Over dit evenement

Afgelopen maanden werkte gemeente Maassluis samen met Maasdelta, de Provincie, Stedin en Eneco aan een visie op het aardgasvrij maken van Maassluis. Adviesbureau Merosch deed onderzoek en verwerkte de uitkomsten/conclusies in de eerste conceptversie van de zogeheten Transitievisie Warmte Maassluis. Onze bevindingen willen we graag met u delen tijdens een online informatiebijeenkomst op 1 juli. Schrijft u zichzelf alvast in?

Tijdens de bijeenkomst delen we graag met u welke duurzame warmtebronnen in plaats van aardgas het meest kansrijk zijn om gebouwen in Maassluis te verwarmen. Daarbij vertellen we welke vervolgstappen de gemeente en partners zetten. Wees gerust, we nemen de tijd om dit zorgvuldig en doordacht te doen. Samen met u. Ook krijgt u informatie wat u nu al kunt doen om uw woning of bedrijfspand voor te bereiden om een aardgasvrije toekomst.

Tijdens deze online bijeenkomst kunt u vragen stellen en uw mening delen. We kijken uit naar uw deelname!

Heeft u vragen? Kijk voor meer informatie op www.maassluis.nl/aardgasvrij of stel uw vraag via aardgasvrij@maassluis.nl. We kijken uit naar uw deelname op donderdag 1 juli 2021

Privacy: Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie over de energietransitie in Maassluis en niet met derden gedeeld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Gemeente Maassluis

Organisator van Informatiebijeenkomst 'Maassluis Aardgasvrij'

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen