Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Informatiesessie BRISinspectdirect 22 november 2019

BRIS

Vrijdag 22 november 2019 van 09:00 tot 12:00 (CET)

Informatiesessie BRISinspectdirect 22 november 2019

Registratiegegevens

Type Einde Aantal
Informatiesessie BRISinspectdirect 22-11-2019 Beëindigd Gratis  

Deel Informatiesessie BRISinspectdirect 22 november 2019

Evenementdetails

Hoe makkelijk het uitvoeren van inspecties met BRISinspectdirect is laten we je graag zien tijdens de infosessie op 22 november 2019 van 9 tot 12 uur bij ons op kantoor. Je ervaart hoe je inspecties goed en snel kunt uitvoeren en hoe je inspectiesjablonen naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Je krijgt in korte tijd te zien hoe makkelijk BRISinspectdirect werkt en hoe je inspecties beter en sneller kunt uitvoeren. Ook behandelen we hoe je inspectiesjablonen naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Gedurende de hele ochtend heb je de gelegenheid om vragen te stellen én om zelfstandig (fictieve) inspectiegegevens in te voeren op je eigen telefoon, tablet of laptop.

Meld je aan als je ook eenvoudig en professioneel vastgoed, infrastructuur en installaties wilt inspecteren. De ochtend is gratis en het mooiste uitzicht van Rotterdam ook!

 


Praktische informatie

Wanneer: Vrijdag 22 november 2019, 9.00-12.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Waar: BRIS, Delftse Poort / Weena 505, Rotterdam

Het gebouw Delftse Poort (zwart gebouw met hoge torens) ligt direct naast Rotterdam centraal station. Is het OV geen optie en kom je met de auto? Stuur dan na je aanmelding een mail naar bris@bris.nl met je kenteken. Je parkeert dan op kosten van BRIS in onze parkeergarage.

Wil je met meer mensen komen, laat iedereen zich dan separaat aanmelden. Dan krijgt iedereen zijn eigen bevestiging en herinnering en heb jij daaraan geen werk.

Kosten: geen

Meenemen: telefoon, tablet en/of laptop (Apple, Android, Windows)

Als je verhinderd bent is je collega van harte welkom. Als hij of zij ook niet kan, stuur dan tijdig een bericht van verhindering. Dan voorkomen we onnodige kosten.


Meer info?

www.bris.nl
verkoop@bris.nl
010 - 763 2000

Heb je vragen over Informatiesessie BRISinspectdirect 22 november 2019? Neem contact op met BRIS

Waar en wanneer


BRIS / Delftse Poort
Weena 505
3013 AL Rotterdam
Nederland

Vrijdag 22 november 2019 van 09:00 tot 12:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

BRIS

Met de kennis en de producten van BRIS vind je snel en betrouwbaar de juiste en actuele bouwregels en -normen. In BRISwarenhuis is alle bouwregelgeving op één plek verzameld. Met de extra applicaties BRIStoets en BRISinspectdirect kun je bouwplannen toetsen, inspecties vastleggen en regelgeving filteren voor gebouwbeheer. BRIS verzamelt en verbindt alle bouwregelgeving, sinds 1992.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.