Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 3 december 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BRIS / Delftse Poort

Weena 505

3013 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dat BRISwarenhuis alle informatie over bouwregelgeving bevat die je nodig hebt laten we je graag zien tijdens deze infosessie op [datum] van 9 tot 12 uur bij ons op kantoor. Ook BRIStoets komt deze ochtend aan de orde: de webtool voor bouwplantoetsting.

Zoek je zekerheid en gemak op het gebied van wet- en regelgeving in de bouw? In BRISwarenhuis vind je altijd de juiste versie van het Bouwbesluit, met links naar de aangestuurde normen. Ook heb je direct toegang tot andere handboeken, richtlijnen en publicaties. In deze bijeenkomst ontdek je dat BRISwarenhuis je de verbanden aanreikt tussen de aangestuurde normen, relevante publicaties en bouwregelgeving. Dat spaart je tijd en geeft zekerheid!

De kwaliteit van bouwplannen en gebouwen borgen doe je met BRIStoets. Met BRIStoets toets je of je ontwerp voldoet aan het Bouwbesluit, hou je toezicht en leg je bevindingen tijdens uitvoer, beheer of sloop van een gebouw vast. Je maakt overzichtelijke rapportages voor de opdrachtgever.

Dankzij de koppeling met BRISwarenhuis kun je tijdens het gebruik van BRIStoets direct de relevante regelgeving raadplegen. In deze bijeenkomst ervaar je dat BRIStoets een eenduidig en transparant proces voor toetsen en toezicht oplevert.


Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 3 december 2019, 9.00-12.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Waar: BRIS, Delftse Poort / Weena 505, Rotterdam

Het gebouw Delftse Poort (zwart gebouw met hoge torens) ligt direct naast Rotterdam centraal station. Is het OV geen optie en kom je met de auto? Stuur dan na je aanmelding een mail naar bris@bris.nl met je kenteken. Je parkeert dan op kosten van BRIS in onze parkeergarage.

Wil je met meer mensen komen, laat iedereen zich dan separaat aanmelden. Dan krijgt iedereen zijn eigen bevestiging en herinnering en heb jij daaraan geen werk.

Kosten: de ochtend is gratis en het mooiste uitzicht van Rotterdam ook!

Meenemen: telefoon, tablet en/of laptop (Apple, Android, Windows)

Als je verhinderd bent is je collega van harte welkom. Als hij of zij ook niet kan, stuur dan tijdig een bericht van verhindering. Dan voorkomen we onnodige kosten.


Meer info?

www.bris.nl
verkoop@bris.nl
010 - 763 2000

Datum en tijd

Locatie

BRIS / Delftse Poort

Weena 505

3013 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen