Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 9 juni 2020

BRIS

Dinsdag 9 juni 2020 van 09:00 tot 12:00 (CEST)

Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 9 juni 2020

Registratiegegevens

Type Einde Aantal
Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 09-06-2020 8 jun. 2020 Gratis  

Deel Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 9 juni 2020

Evenementdetails

Dat BRISwarenhuis alle informatie over bouwregelgeving bevat die je nodig hebt laten we je graag zien tijdens deze infosessie op 9 juni van 9 tot 12 uur bij ons op kantoor. Ook BRIStoets komt deze ochtend aan de orde: de webtool voor bouwplantoetsting.

Deze infosessie is heel geschikt als je nog niet met onze tools werkt. Ben je al gebruiker en wil je er alles uithalen? Schrijf je dan in voor een open gebruikerstraining of neem contact met ons op voor een training op maat.

Zoek je zekerheid en gemak op het gebied van wet- en regelgeving in de bouw? In BRISwarenhuis vind je altijd de juiste versie van het Bouwbesluit, met links naar de aangestuurde normen. Ook heb je direct toegang tot andere handboeken, richtlijnen en publicaties. In deze bijeenkomst ontdek je dat BRISwarenhuis je de verbanden aanreikt tussen de aangestuurde normen, relevante publicaties en bouwregelgeving. Dat spaart je tijd en geeft zekerheid!

De kwaliteit van bouwplannen en gebouwen borgen doe je met BRIStoets. Met BRIStoets toets je of je ontwerp voldoet aan het Bouwbesluit, hou je toezicht en leg je bevindingen tijdens uitvoer, beheer of sloop van een gebouw vast. Je maakt overzichtelijke rapportages voor de opdrachtgever.

Dankzij de koppeling met BRISwarenhuis kun je tijdens het gebruik van BRIStoets direct de relevante regelgeving raadplegen. In deze bijeenkomst ervaar je dat BRIStoets een eenduidig en transparant proces voor toetsen en toezicht oplevert.


Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 9 juni 2020, 9.00-12.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur)

Waar: BRIS, Delftse Poort / Weena 505, Rotterdam

Het gebouw Delftse Poort (zwart gebouw met hoge torens) ligt direct naast Rotterdam centraal station. Is het OV geen optie en kom je met de auto? Stuur dan na je aanmelding een mail naar bris@bris.nl met je kenteken. Je parkeert dan op kosten van BRIS in onze parkeergarage.

Wil je met meer mensen komen, laat iedereen zich dan separaat aanmelden. Dan krijgt iedereen zijn eigen bevestiging en herinnering en heb jij daaraan geen werk.

Kosten: de ochtend is gratis en het mooiste uitzicht van Rotterdam ook!

Meenemen: telefoon, tablet en/of laptop (Apple, Android, Windows)

Als je verhinderd bent is je collega van harte welkom. Als hij of zij ook niet kan, stuur dan tijdig een bericht van verhindering. Dan voorkomen we onnodige kosten.

  


Meer info?

www.bris.nl
verkoop@bris.nl
010 - 763 2000 

Heb je vragen over Informatiesessie BRISwarenhuis en BRIStoets 9 juni 2020? Neem contact op met BRIS

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


BRIS / Delftse Poort
Weena 505
3013 AL Rotterdam
Nederland

Dinsdag 9 juni 2020 van 09:00 tot 12:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

BRIS

Met de kennis en de producten van BRIS vind je snel en betrouwbaar de juiste en actuele bouwregels en -normen. In BRISwarenhuis is alle bouwregelgeving op één plek verzameld. Met de extra applicaties BRIStoets en BRISinspectdirect kun je bouwplannen toetsen, inspecties vastleggen en regelgeving filteren voor gebouwbeheer. BRIS verzamelt en verbindt alle bouwregelgeving, sinds 1992.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.