€ 1.899

Inleiding in Gegevensmanagement | 8 & 15 december 2020 | Amsterdam

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Grip op uw gegevens vanuit een informatie-, informatieveiligheid- en privacyperspectief.

Over dit evenement

Organiseer uw gegevensstromen voor de optimale inzet van data

Goed gegevensmanagement is het fundament voor een datagestuurde organisatie die de juiste management beslissing wil nemen, snel op incidenten kan reageren en aan wetgeving voldoet. Hiervoor moeten gegevens op orde en beschikbaar zijn. Het op orde brengen van deze gegevens is voor veel organisatie een grote opgave. Naast een technische uitdaging speelt ook een organisatorisch en compliance aspect.

De cursus Inleiding in Gegevensmanagement behandelt de noodzakelijke kennis voor het beheersen en besturen (managen) van gegevens in de organisatie vanuit 3 perspectieven: informatie, informatieveiligheid en privacy.

Naast kennis over het in kaart brengen van gegevensstromen, leert u over: datamodellen, data governance, gegevenskwaliteit, architectuur, data warehouse, business intelligence en datagedreven sturen, het opzetten van een gegevensmanagementprogramma, de strategie, implementatie en borging van gegevensmanagementbeleid, data beschikbaarheid en vertrouwelijkheid en het onderhoud van het datalandschap van uw organisatie. Met deze training leert u gegevensmanagement binnen de organisatie te optimaliseren en uw data maximaal bruikbaar te maken.

Met het gestructureerd beheersen en besturen van uw gegevens bouwt u aan een effectievere en efficiëntere organisatie die grip heeft op haar gegevens, aan wetgeving voldoet en op de toekomst is voorbereid.

Delen met vrienden

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen