Gratis

Innoveren doe je als netwerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Het creëren van innovatiekracht door als netwerk uitdagingen op te lossen

Over dit evenement

Webinar

We organiseren bij Luckt op verschillende plekken dezelfde dynamiek en laten deze bloeien: innoveren en vernieuwen als netwerk. Hoe gaan we om met verward gedrag op straat? Hoe stimuleren we talentontwikkeling onder jongeren met ASS? Hoe houden we onze digitale infrastructuur veilig?

De wereld wordt steeds complexer en het is voor organisaties onmogelijk geworden om alle kennis binnen te krijgen en alleen verandering te brengen. Het is om deze reden nodig om als netwerk te innoveren.

In deze webinar op 4 november presenteren we een blauwdruk, schrijf je in!

De webinar vindt plaats tijdens de lunch, dus pak je boterham erbij en tune in!

Maak kans op de 'Netwerk Voucher'

Herken jij je in dit vraagstuk en lijkt het je interessant dat wij eens meekijken? Maak dan kans op de 'netwerk voucher' door je vraagstuk in te vullen bij de registratie van deze webinar. Een voucher is in te wisselen voor twee uur meedenk tijd. Voor deze webinar verloten we twee vouchers.

Luckt

Door technologische ontwikkelingen en globalisering wordt de wereld steeds complexer. Om in deze complexe wereld vernieuwing te bewerkstelligen is samenwerking nodig. Innovatie en implementatie kun je namelijk niet alleen. Luckt helpt organisaties om dit mogelijk te maken, voornamelijk in zorg en welzijn en in maatschappelijke transities.

Meer weten over ons? Bezoek dan de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Luckt

Organisator van Innoveren doe je als netwerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen