Inspiratiesessie Impactvol Ondernemen - 27 september 2019

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Hartelijk dank voor uw interesse.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kringwinkel SPIT Heverlee

IJzerenmolenstraat 10

Heverlee Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Hartelijk dank voor uw interesse.
Beschrijving van het evenement
Noteer in uw agenda : Inspiratiesessie - Impactvol ondernemen Vrijdagnamiddag 27 september - Leuven Organisatie: Stichting Leuven.Inc

Over dit evenement

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van ondernemingen bestaat niet alleen om zoveel mogelijk winst te maken voor de aandeelhouders. Ondernemingen hebben ook de verantwoordelijkheid om betekenis te genereren voor al hun stakeholders. Technologische oplossingen leiden vaak tot succesvolle verdienmodellen maar een menselijke, sociale en duurzame opstelling biedt ook kansen voor business.

Stichting Leuven.Inc wil in het kader van haar vernieuwde missie met het individu, de ondernemer en de onderneming aan de slag gaan om op een gestructureerde wijze meer impact te realiseren. Met dit nieuwe initiatief van ‘Impactvol ondernemen’ wensen we met de bedrijven tot een kennisdeling en ervaringsuitwisseling te komen om naast zakelijke en persoonlijke waarden ook maatschappelijk welzijn te bereiken.

De duurzame ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties kunnen hiertoe een leidraad zijn maar het zijn vaak eigen werknemers, klanten, leveranciers die een bedrijf ertoe aanzetten om aan ‘een behoefte tot betekenis’ een bedrijfsinvulling te geven.

De Stichting Leuven.Inc wil u niet alleen inspireren maar wil samen met de bedrijven een concrete invulling geven aan deze missie van ‘Impactvol ondernemen’. Vanaf dit najaar stellen we een concreet traject voor.

Meer komt u daarover te weten op de Inspiratiesessie.

We hopen dat u erbij kan zijn want we nodigden enkele topsprekers uit die hun kennis willen delen over hoe zij omgaan met betekenis en impact.

Datum: Vrijdag 27 september 2019 (14u00 - 17u00)

Interesse? Laat u dit alvast nu al weten per kerende mail aan admin@leuveninc.com of via deze registratiepagina.

Doen!

Datum en tijd

Locatie

De Kringwinkel SPIT Heverlee

IJzerenmolenstraat 10

Heverlee Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen