€ 0 – € 37,89

Intuïtief Coachen

Venster Acties en details

€ 0 – € 37,89

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
De workshop geeft inzicht in de krachtige en tegelijkertijd eenvoudige aanpak van Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence

Over dit evenement

Online Workshop Intuïtief Coachen

In de workshop maak je kennis met de krachtige, diepgaande en tegelijkertijd eenvoudige aanpak en benadering van Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence.

Het geeft je heel praktische tools die je direct in je eigen coach praktijk kunt inzetten. Het biedt je daarnaast concrete handvatten om niet alleen je eigen intuïtie meer en beter in te (durven) zetten, maar vooral helpt het je een ruimte te creëren waarin je coachee open leert staan om zijn of haar intuïtieve ingevingen te kunnen ontvangen. Door op deze manier te coachen ga je, los van de inhoud van een vraagstuk, direct naar de kern. Het adresseert de relatie die de coachee heeft t.o.v. het vraagstuk en biedt een geheel nieuw perspectief.

We beginnen direct met een ervaringsgerichte oefening. Ieder gaat voor zich met een eigen praktijkvoorbeeld op verkenning aan de hand van de 3 fundamentele vragen van Transformational Presence. Door deze oefening te ondergaan leer je de kracht en eenvoud direct kennen en ben je daarna beter in staat de 3 vragen ook als coach zelf toe te passen.

De oefening met de 3 fundamentele vragen leidt als vanzelf tot het centrale model in Transformational Presence. Het biedt je een perspectief waarmee je elk vraagstuk kunt benaderen en helpt je tot nieuwe, effectievere keuzes te komen.

Je leert de belangrijkste kenmerken van Intuïtief Coachen kennen en we gaan kort in op de benodigde houding van jou als coach om effectief intuïtief te kunnen coachen.

Vervolgens ga je met een eigen praktijkcasus aan de slag met ‘whole-mind’- denken. Je leert daarbij de drie intelligenties (hoofd – hart – buik) praktisch toe te passen.

Wat zijn de take aways?

Aan het eind van het webinar:

  • Heb je de kracht ervaren van een tweetal zeer praktische en diepgaande intuïtieve coach technieken
  • Heb je je bewustzijn verder versterkt en neem je breder waar
  • Heb je ervaren welke informatie er beschikbaar is via de drie intelligenties

Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit GEEN doorsnee workshop is; het is een zeer ervaringsgerichte en interactieve workshop. Tijdens onze tijd samen ga je aan de slag met één, of als je wilt, meerdere actuele vraagstukken of uitdagingen die je hebt. Samen creëren we een ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten en focus op actie.’

De online workshop wordt gefaciliteerd door Sander van Eekelen.

Sander van Eekelen (1971) is sociaal psycholoog en werkt als transformationeel leiderschapscoach. Hij is oprichter van Academy of Life en medeoprichter van ShiftsHappen.

Hij werkt voor een grote diversiteit aan bedrijven en organisaties, zowel in de profit- als non-profitsector.

Zijn werk centreert zich rondom 3 speerpunten. Hij verzorgt workshops en opleidingen in intuïtief coachen op basis van de aanpak en methodieken van Transformational Presence. Hij coacht en begeleidt professionals en leiders in het versterken van hun zelfbewustzijn, het vergroten van hun effectiviteit en verbindend leiderschap. Hij coacht mensen in het ontdekken van hun levensmissie.

Zijn levensmissie luidt: ‘Ik nodig uit tot heelheid.’ Dit houdt voor hem in dat hij mensen uitnodigt hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen. Zijn stijl kenmerkt zich als vriendelijk, warm, transparant, scherp en nieuwsgierig.

Sander wordt sinds 2017 door grondlegger Alan Seale begeleid om, als één van slechts 9 personen, Transformational Presence Coaching-programma’s wereldwijd te faciliteren.

Algemeen

Let op! het webinar start eerder dan de gebruikelijke tijd.

Tijd: 19.30.00-21.30 uur via Zoom. De Zoomlink wordt gestuurd in de bevestigingsmail van je deelname.

Continuing Coach Education Units: in aanvraag

Taal: Nederlands


		Afbeelding van Intuïtief Coachen
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen