Inzetbaarheid met het Huis van Werkvermogen (online kennissessie)

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

Inzetbaarheid met het Huis van Werkvermogen (online kennissessie)

Online kennissessie Huis van Werkvermogen

Door Vervangingsfonds / Participatiefonds

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 6 jun. 2023 01:00 - 02:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Wat is werkvermogen en hoe werkt het? Hoe bespreek ik met een medewerker de inzetbaarheid op een constructieve en veilige manier? Wat bepaalt nu of een medewerker (duurzaam) inzetbaar is en hoe bespreken we samen de balans die mijn medewerker ervaart? Wie heeft eigenlijk welke verantwoordelijkheid ten aanzien van werkvermogen en hoe stimuleer ik eigenaarschap op dit gebied?

Dit zijn voorbeelden van vragen die we regelmatig tegenkomen. Het kijken naar werkvermogen kan zowel in preventieve zin als in verzuimsituaties van toegevoegde waarde zijn.

Het Huis van Werkvermogen van de Finse professor Juhani Ilmarinen is daarbij een laagdrempelig en concreet model. Het kan helpen om in een gesprek met een medewerker snel tot de kern te komen. Wat kan en wil een medewerker en hoe verhoudt dat zich tot wat jij als werkgever van een medewerker vraagt en kunt bieden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Huis van Werkvermogen? Sluit dan aan op deze korte kennissessie.

Voor wie

Deze kennissessie is bedoeld voor (school)directeuren, bestuurders en P&O in het PO.

Tijd

10.00- 11.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, arbozaken, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Over de organisator

VfPf is de expert op het gebied van HRM die scholen adviseert en ondersteunt in hun ambities en ontwikkeling tot toekomstbestendige en professionele organisaties.

Wij organiseren regelmatig (online) trainingen en bijeenkomsten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, werkgeluk, re-integratie en nog veel meer. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor bestuurders, schoolleiders, HR-adviseurs en medewerkers in het PO.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.nl.

Tot ziens bij een van onze evenementen!