Gratis
ISOVER & Gyproc®: Gecertificeerd aannemer binnenisolatie van de buitenmuur

ISOVER & Gyproc®: Gecertificeerd aannemer binnenisolatie van de buitenmuur

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Saint-Gobain Gyproc

9 Sint-Jansweg

9130 Beveren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Voortaan kan u bij ons een opleiding volgen tot gecertificeerd aannemer binnenisolatie.

Over dit evenement

Voortaan kan u bij ons een opleiding volgen tot gecertificeerd aannemer binnenisolatie. Deze opleiding en het Saint-Gobain Training Center van Gyproc en ISOVER zijn erkend door het VEA.

Deze opleiding kan interessant zijn voor u als aannemer aangezien particulieren de werken voor na-isolatie van de buitenmuren moeten laten uitvoeren door een gecertificeerd aannemer om recht te hebben op een premie.

Programma:

De opleiding bestaat uit 2 lesdagen waarin de theorie wordt gekoppeld aan onze technische knowhow. Bovendien wordt dit verder toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden door onze Gyproc-ISOVER-demonstrateurs.

Tijdens de eerste dag van de opleiding worden een aantal basisprincipes van de bouwfysica uitgelegd. Daarna wordt er uitgelegd hoe de binnenisolatiesystemen zijn opgebouwd. Vervolgens komt de inspectie en de analyse van de te isoleren muur en de detaillering aan bod.

meer info: https://www.energiesparen.be/binnenisolatie/aannemers

Examen:

Op het einde van de 2e opleidingsdag legt u een schriftelijk examen af om het certificaat te behalen. Om te slagen moet u minstens 60% halen. U kan het examen 1 keer opnieuw afleggen. U kan maximaal 2 keer deelnemen aan het examen voordat u de opleiding opnieuw volledig moet volgen.

Certificaat:

De aannemer moet reeds beschikken over 1 maand relevante beroepservaring. Hiervoor moet hij een ondertekende verklaring op eer bezorgen aan het opleidingscentrum. Indien hij dit niet heeft, kan er geen certificaat afgeleverd worden.

Alleen aannemers die een erkende opleiding volgen én slagen voor het examen kunnen een certificaat behalen. Dit slaat op de naam van een persoon en wordt dus niet aan een bedrijf toegekend. Het certificaat blijft 7 jaar geldig en kan nadien via bijscholing verlengd worden.

Aantal deelnemers: 10

Kostprijs: 250 euro

De facturatie hiervoor zal gebeuren na de inschrijving, je hoeft nog niet te betalen bij de inschrijving.

Subsidies:

Constructiv

Het Training Center is erkend als opleidingscentrum door Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Bedrijven en arbeiders van de sector (PC 124) kunnen 15 euro per uur per arbeider terugkrijgen als tussenkomst in het uurloon wanneer ze opleidingen volgen.

Contacteer uw regionaal Constructiv-kantoor om uw aanvraag hiervoor in te dienen.

KMO-portefeuille

Het Saint-Gobain Training Center-divisie Gyproc & ISOVER is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.0220754

De KMO-portefeuille is een maatregel van De Vlaamse overheid waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt voor het volgen van opleidingen door erkende dienstverleners.

Voor meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u op deze website van de Vlaamse Overheid: http://www.vlaio.be/artikel/KMO-portefeuille-voor-ondernemers

Indien u vragen heeft over de KMO-portefeuille kan u bellen naar 1700 of mail naar KMO-portefeuille@vlaanderen.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Saint-Gobain Gyproc

9 Sint-Jansweg

9130 Beveren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen