Gratis

JLN Jaarcongres 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DeFabrique Evenementenlocatie

7 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

JLN neemt je mee in de wereld van de High Tech Logistics

Wat kan je doen met 3D-printen? Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Welke kansen bieden big data, process mining en artificial intelligence?

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Ook in de logistiek. Het moment is nu: wie nu investeert in de techniek van de toekomst, plukt daar later de 3D-geprinte vruchten van.

Op 13 oktober 2018 neemt JLN jou mee in de wereld van de high tech logistics. Vanuit het verleden kijken we naar de ‘high tech logistics’ van nu, om vervolgens een blik te werpen in de logistiek.

Een inspirerend thema vraagt om een inspirerende locatie. Daarom zijn we dit jaar te gast in DeFabrique in Maarssen. Geniet van de industriële vibe die kenmerkend is voor deze voormalige mengvoerderfabriek.

Kom luisteren naar topexperts uit het bedrijfsleven. Denk mee over technologische toepassingen tijdens interessante workshops. Maar vergeet vooral de beursvloer niet, waar je de techniek zelf kan ervaren! En dit alles onder leiding van onze gewaardeerde dagvoorzitter en Logistiek Goeroe van 2017: Hessel Visser.

En ook niet onbelangrijk: deelname aan het Jaarcongres is gratis! We zorgen zelfs voor een hapje en drankje.

Dus twijfel niet langer, blijf up-to-date en kom naar het Jaarcongres 2018!

Kijk voor meer informatie over de locatie, en routebeschrijving, op de website van DeFabrique.

Kom je met OV? Van 09:30 tot 10:30 rijdt er een pendelbus vanaf Station Maarssen naar DeFabrique. Het pendelvervoer is gratis. Aan het einde van de dag rijdt de pendelbus tussen 17:30 en 18:30 weer terug naar Station Maarssen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DeFabrique Evenementenlocatie

7 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen