Gratis

JLN Jaarcongres 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MeetINoffice (KAS evenementenlocatie)

De Bleek 13

3447 GV Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Korte beschrijving voor het event

Over dit evenement

Dit Jaarcongres gaan we met JLN voor groen!

Hoe kun je “Sustainability” tastbaar maken? Met welke uitdagingen hebben we te maken op de Logistieke arbeidsmarkt? Wat kunnen we zelf doen om duurzamer te wonen, te werken en te leven?

Sustainability staat als thema centraal dit jaar tijdens het Jaarcongres. Afgelopen jaar was duurzaamheid al een belangrijk thema, maar omdat het ons allemaal raakt zal het dit jaar nog belangrijker worden. Denk bijvoorbeeld aan het klimaatakkoord of de CO2-heffing, maar ook de krapte op de (logistieke) arbeidsmarkt.

Gedurende het Jaarcongres op 12 oktober 2019 laten we je kennis maken met o.a. de Sustainable Development Goals. Een raamwerk met 17 heldere doelen, opgesteld door de Verenigde Naties om duurzaamheid richting te geven. Vanuit JLN zetten we vijf van deze doelen centraal tijdens het Jaarcongres.

Gezien het thema hebben wij gekozen voor een passende locatie. We verwelkomen jullie graag bij KAS evenementenlocatie in Woerden. Een bijzondere en duurzame locatie, waar men deels het groente en fruit zelf kweekt in de kas op het dak van het gebouw!

Meer informatie over het dagprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Om alvast zeker te zijn van toegang tot het Jaarcongres is het aan te raden om jezelf nu alvast te registreren. We houden je hierna op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MeetINoffice (KAS evenementenlocatie)

De Bleek 13

3447 GV Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen