€ 17,75

Kampong Winterbal 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kampong Hockey

14 Laan van Maarschalkerweerd

3585 LJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KAMPONG WINTERBAL 2019!
odz: Met die bal kun je alle kanten op...


Brrr… in de winter is het donker en koud! Jij kunt natuurlijk een lekkere warme trui aantrekken en je HOCKEY stick uit het vet halen! In februari vindt dit jaar wederom het Kampong winterhockeytoernooi plaats. In plaats van een winterslaap te houden of op de bank te hangen en te binge-watchen, gaan wij weer shinen op het hockeyveld, want tijdens KAMPONG WINTERBAL gaat die bal alle kanten op! Natuurlijk vinden we het ijscool dat ook jij meedoet. Nog even wat informatie voor dat je je inschrijft:


SPEELDATA

We beginnen natuurlijk met een apres-ski op vrijdag 1 februari 2019 (hockeystick mag mee, hoeft niet). In welke donker hol dit plaatsvindt, houden we nog even geheim. Uiterlijk een week van tevoren krijg je te horen met wie jij 4 speeldagen lang je hockeystick, je winst en verlies, je bierpot en waarschijnlijk nog veel meer gaat delen. De speeldagen zijn:

2, 9, 16 en 23 februari (allen zaterdagen)

Van verhinderingen worden we natuurlijk niet blij. Mocht je toch een dag moeten missen, geef dit dan even aan bij je inschrijving. Indien je tijdens het toernooi plotseling verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons én je team door.

TENUE

Vergeet niet elke week je tenue mee te nemen: een wit en een zwart shirt. Aanvullende attributen, kledingstukken, gadgets zijn optioneel en worden zeer gewaardeerd.

AFSLUITING

Uiterlijk sluiten we op de laatste speeldag het toernooi mooi af met ijskoud bier, wellicht cocktails, maar in ieder geval met een hapje. Kortom, je hoeft niet met een lege maag naar huis. Uiteraard staat er een prachtig KAMPONG WINTERBAL (TD) op de planning waarbij de prijs voor het origineelste, liefste, sportiefste, gezelligste en team wordt uitgereikt.


INSCHRIJVING

Je inschrijving is pas definitief wanneer wij jouw inschrijving én het inschrijfgeld hebben ontvangen. Vergeet daarom niet om de inschrijving helemaal te doorlopen en te betalen. Zonder betaling ook geen complete inschrijving.

Let op: zondag 13 januari 2019 is de uiterste inschrijfdatum. Inschrijvingen (en betalingen) na deze datum of inschrijvingen die niet compleet zijn, worden niet in behandeling genomen.

VOL = VOL, DUS WEES ER SNEL BIJ!

PLAN B

Een plan B hebben we niet. Bij sneeuwstorm, Noordpool temperaturen of andere redenen (het is en blijft Holland) waardoor hockeyen onmogelijk is, gaat het helaas niet door. De wedstrijden worden ook niet ingehaald. Eventueel spelen we wel met een aangepast wedstrijdschema.


Nog vragen? Mail naar: toernooicie.kampong@gmail.com of kijk op http://www.facebook.com/KampongHockeyToernooi/.

Graag zien we je op de preborrel op 1 februari aanstaande!

Vergeet je ski’s en je hockeystick niet, je wordt niet thuisgebracht. Althans niet door ons.


DE KLEINE LETTERTJES

Uitschrijven is mogelijk tot 13 januari 2019 door een e-mail te sturen naar toernooicie.kampong@gmail.com. We storten het inschrijfgeld (minus kosten) dan naar je terug. Wanneer we je uitschrijving na deze datum ontvangen, ontvang je het inschrijfgeld niet meer retour, omdat het op is!!


Indien het toernooi door overmacht geen doorgang kan vinden, ontvang je niet het (volledige) inschrijfgeld retour.


Door je aan te melden ga je akkoord met het bovenstaande.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kampong Hockey

14 Laan van Maarschalkerweerd

3585 LJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen