Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Kampong Wintertoernooi 2020

Kampong Toernooi Commissie

Zaterdag 25 januari 2020 van 14:00 tot 20:00 (CET)

Kampong Wintertoernooi 2020

Registratiegegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Ticket Wintertoernooi Beëindigd € 16,50 € 2,00

Deel Kampong Wintertoernooi 2020

Evenementdetails

KAMPONG WINTERTOERNOOI 2020
Thema: Cut the Crêpe...
odz: ...just hockey!!

 

OBLIGATE INTRODUCTIE

Brrr… in de winter is het donker en koud! In plaats van een winterslaap te houden of op de bank te hangen en te binge-watchen, zeggen wij, "Cut the Crêpe and Just Hockey" tijdens het het wereldberoemde KAMPONG WINTERTOERNOOI. We hopen dat jij wederom - of voor het eerst - meedoet. 

Dit jaar zal het thema "Cut the Crêpe" o.d.z. "just hockey!!" zijn. Waarom gekozen is voor dit thema? Dat is altijd een goede en gefundeerde vraag, met een ongefundeerd antwoord. Laten we het erop houden dat de commissie borrel geëscaleerd was, veel brakke teksten waren (cut!) en dat we op deze manier ook een linkje leggen met de pannenkoeken (crêpe!) van de slotdag vorig jaar... Ideëen voor teamnamen hebben we ook al, maar we staan open voor de meest creatieve toevoegingen! In dat geval, wordt dat jouw teamnaam.

Na de succesvolle edite van vorig jaar, bij het cricket clubhuis, zal dat wederom ons hoofdkwartier zijn voor de wintereditie. Dit past beter bij de - in verhouding met het zomertoernooi - intiemere sfeer van het wintertoernooi. Kleiner, knusser, intiemer en met meer open haard! 

Schrijf je nu in en tell only your best friends, want vol=vol! 
#1crêpemaaktnoggeenzomer 

#verrekeencrêpe 
#kwikkwekcrêpe
#crêpyteksten

 

SPEELDATA

We beginnen natuurlijk met een apres-ski op vrijdag 24 januari 2020 (hockeystick mag mee, hoeft niet). In welke donker hol dit plaatsvindt, houden we nog even geheim. Uiterlijk een week van tevoren krijg je te horen met wie jij 4 speeldagen lang je hockeystick, je winst en verlies, je bierpot en waarschijnlijk nog veel meer gaat delen. De speeldagen zullen rond 14:00 beginnen (afhankelijk van de omstandigheden van die week). De speeldagen zijn:

- 25 januari (zaterdag)
- 1, 8 en 15 februari (zaterdagen)


Van verhinderingen worden we natuurlijk niet blij. Mocht je toch een dag moeten missen, geef dit dan even aan bij je inschrijving. Indien je tijdens het toernooi plotseling verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons én je team door.

 

AFSLUITING

Uiterlijk sluiten we op de laatste speeldag het toernooi mooi af met ijskoud bier, wellicht cocktails, maar in ieder geval met een hapje. Worden het weer crêpes of wordt het iets crêpy, dat zien we dan wel. Het belangrijkste is, je hoeft niet met een lege maag naar huis of naar de dansvloer. Uiteraard bestaat er na het eten de mogelijkheid om de voetjes van de vloer te doen bij de KAMPONG CRÊPOTHEEK (TD). Daarnaast wordt daar ook de prijs voor het origineelste, liefste, sportiefste en gezelligste team uitgereikt.


INSCHRIJVING

Je inschrijving is pas definitief wanneer wij jouw inschrijving én het inschrijfgeld hebben ontvangen. Vergeet daarom niet om de inschrijving helemaal te doorlopen en te betalen. Zonder betaling ook geen complete inschrijving.

Let op: zondag 5 januari 2020 is de uiterste inschrijfdatum. Inschrijvingen (en betalingen) na deze datum of inschrijvingen die niet compleet zijn, worden niet in behandeling genomen. 

 

PLAN B

Een plan B hebben we niet. Bij sneeuwstorm, Noordpool temperaturen of andere redenen (het is en blijft Holland red: nee, het is en blijft UUUUuuuuuutrecht) waardoor hockeyen onmogelijk is, gaat het helaas niet door. De wedstrijden worden ook niet ingehaald. Eventueel spelen we wel met een aangepast wedstrijdschema, of bedenken we iets anders ludieks, zoals sjoelen met senioren of dansen met dozen.


Nog vragen? Mail naar: toernooicie.kampong@gmail.com en richt het aan Simone of kijk op http://www.facebook.com/KampongHockeyToernooi/.

Graag zien we je op de preborrel op 24 januari aanstaande!

Vergeet je ski’s en je hockeystick niet, je wordt niet thuisgebracht. Althans niet door ons. 


DE KLEINE LETTERTJES

Uitschrijven is mogelijk tot 5 januari 2020 door een e-mail te sturen naar toernooicie.kampong@gmail.com. We storten het inschrijfgeld (minus kosten) dan naar je terug. Wanneer we je uitschrijving na deze datum ontvangen, ontvang je het inschrijfgeld niet meer retour, omdat het dan reeds op is aan leveranciers, uitbaters en prijzen!! Wat de hoogte van het inschrijfgeld betreft: er wordt nooit winst gemaakt, alles gaat op aan de zomer- en wintertoernooien. Als onze inkoop duurder wordt of de Btw gaat omhoog, dan wordt dat doorberekend. Dus cut the crêpe and just pay ;-)

Disclaimer: Indien het toernooi door overmacht geen doorgang kan vinden, ontvang je niet of niet het volledige inschrijfgeld retour.  

Door je aan te melden ga je akkoord met het bovenstaande.

Heb je vragen over Kampong Wintertoernooi 2020? Neem contact op met Kampong Toernooi Commissie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Kampong Hockey
14 Laan van Maarschalkerweerd
3585 LJ Utrecht
Nederland

Zaterdag 25 januari 2020 van 14:00 tot 20:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.