€ 19,50

Kampong Wintertoernooi 2022

Venster Acties en details

€ 19,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kampong Hockey

14 Laan van Maarschalkerweerd

3585 LJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
KAMPONG WINTERTOERNOOI 2022: Dancing on ice, flirting in a winter paradise

Over dit evenement

KAMPONG WINTERTOERNOOI 2022

Dancing on ice, flirting in a winter paradise

In de zomer hebben we het gezien, een fantastisch toernooi is te organiseren in deze tijd. Nu zal het geen verrassing zijn dat we dit in de winter dunnetjes over gaan doen. Na dansen met Janssen, bieren met dieren, en een extra glaasje mout na tongen in de dug-out, gaan wij voor "Dancing on ice, flirting in a winter paradise" !

Wat is het mooie van dit verhaal? JIJ GAAT AAN DIT TOERNOOI MEEDOEN!

Ben jij al een toernooiveteraan, of is dit de eerste keer? Ons maakt het niet uit, wij maken geen onderscheid.

Waar hebben we behoefte aan? Gezelligheid, een summier drankje en echt iets doen! Leef je uit, en booster je de finale in!

We gaan dit jaar dansen op het ijs, en flirten in een winterparadijs. We dolen de winter door, spelen de hockeyvelden uit en gebruiken de tijd die we krijgen om er een doldwaas schittermagitastisch toernooi van te maken. Ben jij toe aan een kekke outfit, grandioze mensen en superieure sfeer? Dan is deze Eventbrite de plek waar jij moet zijn!

Waar gaan wij ons bevinden deze winter? Op Kampong! We gaan de hele federatie uitspelen, tijdens onze Tour d'hiver doen wij meerdere clubhuizen aan. Welke dat allemaal zijn zal op een later moment bekend gemaakt worden. #cliffhanger

Wel kunnen we al verklappen dat dit wintertoernooi weer bol zal staan van gezelligheid en van sportieve prestaties.

Schrijf je nu in en tell only your best friends, want vol=vol! 

 

SPEELDATA

Zoals bekend spelen wij op vier zaterdagen. Om jullie ten volle te faciliteren zullen wij ook een weekje rust tussendoor aanbieden. Kortom: Twee weken knallen, een weekje rust en twee weken nog harder knallen!

We hebben te maken met enkele coronamaatregelen, dus de tijden staan nog niet geheel vast. Reserveer de zaterdag in ieder geval van 11:00 tot 17:00 en houd rekening met enige uitbreidingen op de volgende dagen:

- 15 januari

- 22 januari

- 5 februari

- 12 februari

Van verhinderingen worden we natuurlijk niet blij. Mocht je toch een dag moeten missen, geef dit dan even aan bij je inschrijving. Indien je tijdens het toernooi plotseling verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons én je team door.

 

AFSLUITING

Uiteraard sluiten we op de laatste speeldag het toernooi mooi af met een hapje en een drankje. Worden het weer pannenkoeken, wordt het een barbecue of gaan we iets anders eten? We geven nog niet alles weg! Wat we wel weggeven zijn prachtige prijzen: De mooiste outfit, het sportiefste team en mogelijk veel meer prijzen zullen de revue passeren.

INSCHRIJVING

Je inschrijving is pas definitief wanneer wij jouw inschrijving én het inschrijfgeld hebben ontvangen. Vergeet daarom niet om de inschrijving helemaal te doorlopen en te betalen. Zonder betaling ook geen complete inschrijving.

Let op: 5 januari 2022 is de uiterste inschrijfdatum. Inschrijvingen (en betalingen) na deze datum of inschrijvingen die niet compleet zijn, worden niet in behandeling genomen. 

 

PLAN B

Een plan B hebben we niet. Bij sneeuwstorm, Noordpool temperaturen of andere redenen (het is en blijft Nederland) waardoor hockeyen onmogelijk is, gaat het helaas niet door. De wedstrijden worden ook niet ingehaald. Eventueel spelen we wel met een aangepast wedstrijdschema, of bedenken we iets anders ludieks, zoals sjoelen met senioren of dansen met dozen.

Nog vragen? Mail naar: toernooicie.kampong@gmail.com slide in onze DM op insta of check ons contactformulier op www.kamponghockeytoernooi.nl.

Vergeet je ski’s en je hockeystick niet, je wordt niet thuisgebracht. Althans niet door ons. 

DE KLEINE LETTERTJES

Uitschrijven is mogelijk tot 5 januari 2022 door een e-mail te sturen naar toernooicie.kampong@gmail.com. We storten het inschrijfgeld (minus kosten) dan naar je terug. Wanneer we je uitschrijving na deze datum ontvangen, ontvang je het inschrijfgeld niet meer retour, omdat het dan reeds op is aan leveranciers, uitbaters en prijzen! Wat de hoogte van het inschrijfgeld betreft: er wordt nooit winst gemaakt, alles gaat op aan de zomer- en wintertoernooien.

Disclaimer: Indien het toernooi door overmacht geen doorgang kan vinden, ontvang je niet of niet het volledige inschrijfgeld retour. 

Door je aan te melden ga je akkoord met het bovenstaande. Daarnaast geef je ook aan met het aanmelden voor het toernooi dat jij je aan de huidige maatregelen houdt. Dus mag je niet komen, dan kom je niet!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kampong Hockey

14 Laan van Maarschalkerweerd

3585 LJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Kampong Toernooi Commissie

Organisator van Kampong Wintertoernooi 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen