Kennisfestival VAN DE KANT KOMEN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Kennisfestival VAN DE KANT KOMEN

Over dit evenement


		Afbeelding van Kennisfestival VAN DE KANT KOMEN

Reserveer de middag van 3 september voor een uniek hybride kennisfestival voor professionals die werken aan de warmtetransitie in de gebouwde omgeving. Knusse live-sessies op diverse locaties in de hele provincie, die online onderling verbonden zijn. Centrale vraag: ‘Hoe komen we van de kant met de warmtetransitie?’

Nu we steeds meer aan de slag gaan, blijkt de praktijk weerbarstig. Waar begin ik in mijn gemeente? Hoe werk ik goed samen met andere stakeholders? Wat betekent sturen op de laagste maatschappelijke kosten in de praktijk? Wat is aquathermie en wat kan ik ermee? Hoe bied ik ruimte aan bewoners? Hoe ziet participatie er in tijden van Corona uit? We gaan hier met elkaar, externe sprekers en experts over in gesprek.

Het programma wordt geprogrammeerd op 6 live locaties in de Provincie Noord-Holland. Op locatie kan je steeds kiezen of je het live-programma ter plekke volgt of dat je digitaal een sessie op een andere locatie volgt (met je eigen laptop en koptelefoon).

U kunt zich hier aanmelden voor VAN DE KANT KOMEN. Het kennisfestival vindt plaats tussen 13.30 en 17.30 uur, live én online.

We zien u graag op 3 september as. op een mooie plek in Noord-Holland.

Met warme groet,

Team VAN DE KANT KOMEN

Het Servicepunt Duurzame Energie organiseert VAN DE KANT KOMEN samen met de provincie Noord-Holland.


		Afbeelding van Kennisfestival VAN DE KANT KOMEN

Datum en tijd

Organisator Servicepunt Duurzame Energie

Organisator van Kennisfestival VAN DE KANT KOMEN

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen