Kennismaking mentoren (online bijeenkomst voor regio Noord-West)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.
Beschrijving van het evenement
Online kennismaking met onze mentoren (mentor on the job)

Over dit evenement

Mentor on the job

Voor startende leerkrachten, zij-instromers en herstarters is het soms fijn om te kunnen sparren met een mentor van buiten de school. Ervaren mentoren van VfPf delen graag hun kennis en ervaring uit het onderwijs. Ze zijn beschikbaar om bijvoorbeeld lessen mee te kijken, feedback te geven en verbetertips te delen.

Maar wie zijn die mentoren nou? Elvira Vertegaal-Berkers, Aart Wouters en Arthur Jansen stellen zich graag aan u voor. Zo weet u met wie u te maken heeft als u hen vraagt.

We maken kennis met elkaar en de mentoren delen met u wat zij te bieden hebben. Deze sessie is interactief. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Persoonlijk (nader) kennis maken is uiteraard ook mogelijk.

Voor wie?

Voor schoolleiders, HR-professionals in het PO en natuurlijk voor alle starters, herstarters en zij-instromers die weleens willen kijken of zij deze mentoren willen inzetten.

Tijd

09.30 - 10.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Teamslink om een deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online bijeenkomsten van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, duurzame inzetbaarheid, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Kennismaking mentoren (online bijeenkomst voor regio Noord-West)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen