Kennissessie Coöperatieve warmte in de praktijk

Kennissessie Coöperatieve warmte in de praktijk

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Kennissessie Coöperatieve warmte in de praktijk

Over dit evenement

Afbeelding van Kennissessie Coöperatieve warmte in de praktijk

Ook in het nieuwe jaar staat het Servicepunt voor jullie klaar en organiseren we weer een aantal (digitale) evenementen. In januari staat het thema coöperatieve warmte centraal. Samen met de Vereniging van Energiecoöperaties en Initiatieven in Noord-Holland (VEI NH) en Buurtwarmte organiseren we een tweetal sessies rond dit thema.

Op 12 januari organiseren we een kennissessie voor iedereen die meer wil weten over hoe je met de buurt een initiatief om van het aardgas af te gaan kunt starten. En hoe de gemeente daarbij kan helpen.

Kirsten Notten van Buurtwarmte neemt deze middag het voortouw en vertelt over de aanpak en rol die Buurtwarmte kan spelen bij het ondersteunen van jouw initiatief. Ted Zwietering, bewoner van het WG terrein in Amsterdam, en één van de drijvende krachten achter Ketelhuis WG neemt ons mee in hun aanpak die heeft geleid tot een toekenning als proeftuin aardgasvrije wijken. Vervolgens strekken we even de benen en vertelt Miel Janssen van Wattnu over de plannen voor een coöperatief warmtenet in Muiderberg.

PROGRAMMA

12:45 Inloop

13:00 Welkom door Ingrid Giebels

13:10 De aanpak van Buurtwarmte door Kirsten Notten

13:30 De aanpak van Ketelhuis WG door Ted Zwietering

14:00 Benen strekken

14:05 Project Muiderberg door Miel Janssen

14:35 Paneldiscussie

14:55 Evaluatie en afsluiting

SPREKERS

Kirsten Notten - Buurtwarmte

Ted Zwietering - Ketelhuis WG

Miel Janssen - Wattnu

Ken je collega's voor wie deze sessie interessant is? Stuur deze gerust door. Kun je niet bij de sessie aanwezig zijn? We zullen de sessie opnemen en via onze website beschikbaar stellen.

Aanmelden via eventbrite is puur voor uw registratie. Er zijn geen tickets nodig voor dit evenement.