€ 0 – € 53,62

Kennisversnellingsdag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Provincie Noord-Brabant

1 Brabantlaan

5216 TV 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Kennisversnellingsdag gaat over delen van kennis en ervaring en is toegankelijk voor iedereen die werkt aan verduurzaming van woningen

Over dit evenement

De Kennisversnellingsdag staat in het teken van het delen van kennis en ervaring, en is toegankelijk voor iedereen die werkt aan de verduurzaming van woningen of wijken in Nederland. Als deelnemer krijg je een breed palet aan thema’s waaruit je kunt kiezen.

Een vast onderdeel van een Kennisversnellingsdag is de CrashCourse nul-op-de-meter, een compacte workshop waarin alle aspecten van renoveren en bouwen met hoge ambities aan bod komen. Verder bieden we een verdiepingsprogramma aan met actuele onderwerpen.

Stroomversnelling organiseert de Kennisversnellingsdag op 13 juni in samenwerking met bouwopleider BOB en Provincie Noord-Brabant. Locatie is het provinciehuis in Den Bosch.

De kosten om mee te doen zijn 50 euro ex BTW per persoon. Ben je medewerker van een lid van Stroomversnelling of werk je bij (een gemeente uit) de provincie Noord-Brabant? Dan is deelname kosteloos.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Provincie Noord-Brabant

1 Brabantlaan

5216 TV 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen