Gratis

Meerdere data

Kerkdienst CGK Nieuw-Vennep

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Christelijke gereformeerde kerk

Dorpstraat 27

2152 BA Nieuw-Vennep

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kerkdienst van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Nieuw-Vennep

Over dit evenement

Hier kunt u reserveringen maken voor de kerkdiensten bij de Christelijke Gereformeerde Kerk te Nieuw-Vennep.

U kunt via de rode knop aan de rechterkant een datum kiezen voor een kerkdienst. Hierna ziet u een overzicht van de beschikbare diensten. U kunt hier een dienst selecteren door op de rode 'Registreer' knop te klikken. Daarna kunt u het aantal tickets aangeven en moet u nogmaals op de knop 'Registreer' klikken. Als laatste stap worden uw gegevens (Voornaam, achternaam en e-mailadres) gevraagd voor het afronden van uw reservering. Om uw reservering definitief te maken klikt u nogmaals op de knop 'Registreer'

Onder de invulvelden van uw gegevens staan 2 vinkvakjes welke u niet hoeft aan te vinken om een juiste reservering te plaatsen.

Annuleren

Tijdens de kerkdiensten zijn er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Mocht u wel tickets hebben voor een dienst maar niet kunnen komen. Wilt u dan deze tickets annuleren zodat er plek vrij komt voor andere gemeenteleden en/of gasten.

U kunt de tickets annuleren via de link 'Bekijken en beheren' in de bevestigingsmail die u heeft gekregen bij het reserveren van uw plek.


		Afbeelding van Kerkdienst CGK Nieuw-Vennep

U komt dan weer op de reserveringswebsite waarbij u een knop ziet om uw reservering te annuleren. Wanneer u hierop klikt dan wordt uw volledige reservering geannuleerd.


		Afbeelding van Kerkdienst CGK Nieuw-Vennep

Tickets en identiteitsbewijs zijn niet nodig voor de dienst:

Wanneer u een reservering hebt geplaatst krijgt u hier een bevestiging van met een e-ticket. Dit e-ticket heeft niet nodig bij de toegang van de kerkdienst.

U ontvangt 2 dagen voor de kerkdienst nog een email met daarin de melding dat u uw legitimatie moet mee nemen. Doordat die een geautomatiseerde email is kunnen wij dat niet aanpassen. U heeft uw legitimatie niet nodig voor de toegang tot de kerkdienst.

Organisator CGK Nieuw-Vennep

Organisator van Kerkdienst CGK Nieuw-Vennep

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen