€ 8,20

Kneuterkamp 2020: donderdag + vrijdag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scouting Roothaangroep

11 Koekendaalseweg

7004 GH Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kneuterkamp 2020 in Corona-tijd (donderdag + vrijdag)

Over dit evenement

Een aparte tijd vraagt om een aangepast Kneuterkamp. Wij zijn blij dat het toch gelukt is een alternatief Kneuterkamp aan te kunnen bieden aan uw kind(eren). Er zijn wel een aantal dingen anders dan anders: lees daarom deze informatie goed door!

Kneuterkamp in twee blokken

De eerste en grootste verandering is dat Kneuterkamp dit jaar uit twee blokken bestaat, om zo het aantal personen per dag te beperken. Het eerste blok is maandag en dinsdag, het tweede blok is donderdag en vrijdag. LET OP: het is de bedoeling dat een kind voor één van deze twee blokken ingeschreven wordt. In het geval van een dubbele inschrijving worden deze allebei ongeldig verklaard. Eventueel kan er nog gewisseld worden van blok, als er voldoende plek is.

Inschrijven

Afgezien van deze blokken, is het inschrijven eigenlijk weinig veranderd. Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst in het online inschrijvingsproces via de knop bovenaan deze pagina. Er kunnen maximaal 4 kinderen in één keer ingeschreven worden. Zit dit blok vol? Kijk of er in het andere blok nog plek is voor uw kind(eren). Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Bij afmeldingen zullen wij contact met u opnemen via het opgegeven mailadres.

De inschrijving kunt u betalen via iDeal (bij voorkeur) of contant (gebruik "op factuur" en volg de instructies ). Dit jaar zijn er servicekosten verbonden aan de inschrijving, omdat we online en volgens Corona-richtlijnen moeten registreren. Zodra u betaald heeft is de inschrijving definitief, en ontvangt u een bevestiging per mail. Deze graag geprint meegeven aan uw kind(eren) bij aanvang van het kamp.

De Kneuterkamp-week zelf

Net zoals andere jaren, brengt u uw kind(eren) aan het begin van de dag om 9:00 en haalt u ze aan het eind van de dag om 16:30 weer op.

De locatie is gewijzigd: u brengt en haalt uw kind(eren) bij de 'kiss 'n ride' parkeerplaats aan de Rekhemseweg (bij kruising met Koekendaalseweg en Ellegoorsestraat). De vrijwilligers begeleiden uw kind(eren) in groepjes naar/van het terrein van Scouting Roothaan.

Net als voorgaande jaren nemen kinderen zelf hun lunch mee naar het kamp. Vanuit Kneuterkamp wordt drinken verzorgd.

Helaas zijn er vanwege de lange onzekerheid over het wel/niet doorgaan van Kneuterkamp en het wegvallen van vrijwel alle sponsorbijdrage dit jaar geen T-shirts voor de kinderen beschikbaar.

Afmelden

Mocht(en) uw kind(eren) helaas niet kunnen komen, dan kunt u tot een week van te voren restitutie aanvragen. Als u binnen een week voor Kneuterkamp uw kind(eren) moet afmelden, en bij Corona-gerelateerde klachten, dan kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer dat op onze website en Facebook staat.

Privacyverklaring

De gegevens van het inschrijfformulier worden bewaard tot uiterlijk einde huidig kalenderjaar, hierna worden ze gewist. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de kinderen te kunnen indelen in groepen, presentie bij te houden en ouders/verzorgers te kunnen bereiken en/of informeren. Kneuterkamp vraagt nooit naar inlog gegevens of wachtwoorden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Scouting Roothaangroep

11 Koekendaalseweg

7004 GH Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen