€ 8,20

Kneuterkamp 2021: maandag + dinsdag

Venster Acties en details

€ 8,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Speeltuin Schöneveld

Van Limburg Stirumlaan 20

7003 BK Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kneuterkamp 2021 in Corona-tijd (maandag + dinsdag)

Over dit evenement

Een aparte tijd vraagt om een aangepast Kneuterkamp. Wij zijn blij dat het toch weer gelukt is een alternatief Kneuterkamp aan te kunnen bieden aan uw kind(eren). Let op: we zijn dit jaar weer in te gast in Speeltuin Schöneveld, daarom is een speeltuin-lidmaatschap verplicht. Er zijn wel een aantal dingen anders dan anders: lees daarom deze informatie goed door!

Kneuterkamp in twee blokken

De eerste en grootste verandering is dat Kneuterkamp dit jaar uit twee blokken bestaat, om zo het aantal personen per dag te beperken. Het eerste blok is maandag en dinsdag, het tweede blok is donderdag en vrijdag. LET OP: het is de bedoeling dat een kind voor één van deze twee blokken ingeschreven wordt. In het geval van een dubbele inschrijving worden deze allebei ongeldig verklaard. Eventueel kan er nog gewisseld worden van blok, als er voldoende plek is.

Inschrijven

Afgezien van deze blokken, is het inschrijven eigenlijk weinig veranderd. Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst in het online inschrijvingsproces via de knop bovenaan deze pagina. Er kunnen maximaal 4 kinderen in één keer ingeschreven worden. Zit dit blok vol? Kijk of er in het andere blok nog plek is voor uw kind(eren). Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Bij afmeldingen zullen wij contact met u opnemen via het opgegeven mailadres.

De inschrijving kunt u betalen via iDeal (bij voorkeur) of contant (gebruik "op factuur" en volg de instructies ). Dit jaar zijn er servicekosten verbonden aan de inschrijving, omdat we online en volgens Corona-richtlijnen moeten registreren. Zodra u betaald heeft is de inschrijving definitief, en ontvangt u een bevestiging per mail. Deze graag geprint meegeven aan uw kind(eren) bij aanvang van het kamp.

De Kneuterkamp-week zelf

Net zoals andere jaren, brengt u uw kind(eren) aan het begin van de dag om 9:00 en haalt u ze aan het eind van de dag om 16:30 weer op bij de poort van de speeltuin. Let op, i.v.m. de geldende maatregelen zijn ouders/verzorgers vooralsnog niet welkom in de speeltuin.

Net als voorgaande jaren nemen kinderen zelf hun lunch mee naar het kamp. Vanuit Kneuterkamp wordt drinken verzorgd.

Afmelden

Mocht(en) uw kind(eren) helaas niet kunnen komen, dan kunt u tot een week van te voren restitutie aanvragen. Als u binnen een week voor Kneuterkamp uw kind(eren) moet afmelden en bij Corona-gerelateerde klachten, dan kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer dat op onze website en Facebook staat.

Privacyverklaring

De gegevens van het inschrijfformulier worden bewaard tot uiterlijk einde huidig kalenderjaar, hierna worden ze gewist. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om het lidmaatschap bij speeltuin Schöneveld te controleren, de kinderen te kunnen indelen in groepen, presentie bij te houden en ouders/verzorgers te kunnen bereiken en/of informeren. Kneuterkamp vraagt nooit naar inlog gegevens of wachtwoorden.

Datum en tijd

Locatie

Speeltuin Schöneveld

Van Limburg Stirumlaan 20

7003 BK Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting Kneuterkamp

Organisator van Kneuterkamp 2021: maandag + dinsdag

De stichting Kneuterkamp heeft ten doel: het organiseren van een kindervakantieweek of andere recreatieve evenementen voor kinderen. Kneuterkamp is een jaarlijkse kindervakantieweek, met als doel het vermaken van de deelnemende kinderen gedurende de laatste week van hun zomervakantie. We trachten dit doel te bereiken door middel van spel, het bouwen van hutten en een spannend verhaal dat als rode draad door de week loopt. Voor de kinderen is het kamp van maandag t/m vrijdag, iedere dag van 9.00 tot 16.30 uur. Er kunnen in totaal ongeveer 120 kinderen meedoen, tussen de 6 en 10 jaar oud. De deelnemende kinderen betalen hiervoor een vooraf vastgesteld bijdrage in de kosten van het kamp, die zo laag mogelijk wordt gehouden door subsidies en donaties/sponsoring. De gehele organisatie van het Kneuterkamp berust op vrijwilligers. Zij bereiden de week voor, en aan de hand van het draaiboek vindt er een taakverdeling plaats. Verder kunnen vrijwilligers zich ook inzetten binnen het bestuur. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen