Koppeltijdrit Hoeksche Waard 2023

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Koppeltijdrit Hoeksche Waard 2023

De enige echte koppeltijdrit van de Hoeksche Waard!

Door De Hoekse Renners

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op zo. 4 jun. 2023 10:00 CEST

Locatie

Parkeerterrein van De Witte Markt Zaaiviool 2 3274 KR Heinenoord Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Op 4 juni 2023 zal er een breed toegankelijke/recreatieve tijdrit voor koppels worden verreden, waarin 2 categorieën zijn op een parcours van 6,7 km:

Categorie I - 6,7 km - 1 ronde

Categorie II - 20,1 km - 3 ronden

Parkeren kan op het terrein van de Witte Markt in Heinenoord, te bereiken via de Zaaiviool 2.

​We maken deels gebruik van het bestaande parcours van de Hoekse Renners.

Een ieder die in het bezit is van een racefiets of handbike kan deelnemen. Er is geen maximale leeftijd gesteld. De eerste starttijd zal 10.00 uur zijn, waarbij de verwachting is dat het evenement uiterlijk om 13.00 afgerond zal zijn.

Ben je geboren voor 1978, dan levert dat een (oplopende) tijdcompensatie op, de zogenaamde bonificatie. Zoek gerust een maatje die jou helpt aan een snellere tijd!

Naast het rijden van de koppeltijdrit is er ook aandacht om bij te praten, ervaringen te delen en herinneringen op te halen. Zo zal er een tent op het terrein staan, voorzieningen zijn in de vorm van eten en drinken (beperkte catering). Dit alles zodat zowel jong als oud zich goed kunnen vermaken.

De projectgroep KTHW bestaat uit 4 vrijwilligers van de Hoekse Renners. Voor de organisatie en de uitvoering van de koppeltijdrit werken zij nauw samen met een groep van vrijwilligers van andere fietsverenigingen en andere fietsliefhebbers.

De website bevat meer informatie over het bonificatie systeem wat we hanteren, het wedstrijdreglement en de categorieën: www.koppeltijdrithw.nl

Janny, Johan, Herwin, Leroy

Over de organisator

Georganiseerd door
De Hoekse Renners

De verkoop sluit binnenkort