€ 15

Koppeltijdrit Hoeksche Waard

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boonsweg 42

Boonsweg 42

3274 LH Heinenoord

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De enige echte koppeltijdrit van de Hoeksche Waard!

Over dit evenement

​​Op 23 juni zal er een breed toegankelijke tijdrit voor koppels worden verreden, waarin 3 categorieën zijn op een parcours van 6,7 km.

Categorie III 6,7 km 1 ronde

Categorie II 13,4 km 2 ronden

Categorie I 20,1 km 3 ronden

De start- en finishplaats is in Heinenoord aan de Gorzenweg (Boonsweg) ter hoogte van het tankstation “Total Express”. We maken deels gebruik van het bestaande parcours van de Hoekse Renners.

Een ieder die in het bezit is van een racefiets, kan deelnemen. De minimale leeftijd is 12 jaar en is geen maximale leeftijd gesteld. De eerste starttijd zal 10.00 uur zijn, waarbij de verwachting is dat het evenement uiterlijk om 12.00 afgerond zal zijn.

Deelnemers zullen voornamelijk uit de Hoeksche Waard komen, maar iedereen is welkom.

Naast het rijden van de koppeltijdrit is er ook aandacht om bij te praten, ervaringen te delen en herinneringen op te halen. Zo zal er een tent op het terrein staan, voorzieningen zijn in de vorm van eten en drinken (beperkte catering) en een spreker (+ muziek) die het evenement aan elkaar praat. Dit alles zodat zowel jong als oud zich goed kunnen vermaken.

De projectgroep KTHW bestaat uit 4 vrijwilligers van de Hoekse Renners. Voor de organisatie en de uitvoering van de koppeltijdrit werken zij nauw samen met een groep van vrijwilligers van andere fietsverenigingen en andere fietsliefhebbers.

Klik hier voor de website!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boonsweg 42

Boonsweg 42

3274 LH Heinenoord

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen