Gratis

Kunstkwartier Almere Haven bij Kunst is Leuk!

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Welkom bij de expositie van Kunstkwartier Almere Haven bij Kunst is Leuk! Maak een winkelafspraak voor 30 minuten, plan hier je bezoek!

Over dit evenement

Kunstkwartier Almere Haven is een netwerk van kunstenaars, creatieve ondernemers en ateliers in Almere Haven. Afgelopen dagen hebben zij met hun deelnemers een bijzondere expositie samengesteld in het pand van Kunst is leuk!

Van 15 april tot en met 2 mei kun je, met maximaal 5 personen, de expositie bezoeken! We zijn open van donderdag tot en met zondag en werken met tijdslot van 30 minuten.

Er werk te zien van de Almeerse kunstenaars:

Mariël Bisschops, Collin de Bruin, Stefan Damman, Wanda Entjes, Jasmine van Essen, Anne de Groot, Simone Hakhoff, Wilma Klaver, Mannie Krak, Frea Lenger, Folkje Nawijn, Floor Schothorst, Bertina Slettenhaar, Marja Thijssen, Anke Portier, Paul Roelofs, Foktje Verhoef, Sietse van der Wal, Myriam Weisz en Godfried Zöllner.

www.kunstkwartieralmerehaven.nl

De locatie van de pop-up expositie is op dit moment in het voormalige pand van Vapiano, midden in het centrum van Almere Stad!

Kinderen onder de 12 jaar zijn ook van harte welkom! Zij worden niet meegeteld bij het maximum aantal bezoekers en voor hen hoeft geen reservering te worden gemaakt!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen