€ 6.699

Leergang Chief Data Officer | Nieuwe data 2022 bekend, start: 14 april 2022

Venster Acties en details

€ 6.699

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Kabelweg 37

37 Kabelweg

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
8-daagse specialisatieopleiding Leergang Chief Data Officer

Over dit evenement

Leergang Chief Data Officer

De opkomst en het belang van data zijn overduidelijk zichtbaar binnen organisaties en de samenleving. Explosieve toename van beschikbare data, het hoofd bieden aan nieuwe toetreders in de markt met op data gedreven businessmodellen en veel klantgerichter worden op basis van data. Daarnaast met data de bedrijfsvoering efficiënter maken en zorgen dat organisaties vorm moeten geven aan het beheer en het gebruik van hun data.

De Chief Data Officer (CDO) en CDO office is de nieuwe spilfunctie aan de horizon en de aangewezen functie om vorm en inhoud te geven aan een datastrategie voor de organisatie. Als strategisch business partner is de CDO onmisbaar om de organisatie te transformeren tot een data gestuurde organisatie. De CDO benut en zet beschikbare data maximaal in voor haar diensten. Met de aanstelling van een CDO of CDO office krijgt data een aparte status. Het belang van data moet in de business gevoeld worden om efficiënt te zijn.

Speciaal voor deze strategische business functie heeft IIR de Leergang Chief Data Officer ontwikkeld.

Delen met vrienden

Locatie

Kabelweg 37

37 Kabelweg

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Leergang Chief Data Officer | Nieuwe data 2022 bekend, start: 14 april 2022

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen