€ 4.995

Leergang Senior Privacy Professional | Start:11 november 2021

Venster Acties en details

€ 4.995

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In de Leergang Senior Privacy Professional krijgt u verdiepende kennis over leiderschapscompetenties.

Over dit evenement

De opleiding voor de moderne privacy professional die complexe vraagstukken niet uit de weg gaat en binnen de organisatie het verschil weet te maken

Dataprotectie en privacy compliance zijn complex en vragen om een daadkrachtig beleid en senioriteit van medewerkers. Veel privacy professionals (PO/DPO/FG/CPO) worstelen met de uitvoering van dataprotectie beleid en hun invloed en regie in de organisatie. Daadkrachtiger optreden vraagt om leiderschap, kennis en vaardigheden op management- en bestuurskundigniveau, sterke sociale competenties en het vergroten van de eigen effectiviteit.

Hiervoor moet een (senior) privacy professional een flinke bagage hebben aan bedrijfskundige kennis, organisatiesensitiviteit, de regie kunnen pakken en weten om te gaan met complexe situaties en issues op dataprotectie en compliance gebied. Een moderne privacy professional moet dataprotectie op de agenda zetten en houden, bestuur, management en de werkvloer kunnen adviseren, met een optimale mix van hard en soft controls kunnen spelen en de juiste focus hebben. Door goede nuances te leggen maakt u het verschil in de organisatie!

In de Leergang Senior Privacy Professional krijgt u verdiepende kennis over leiderschapscompetenties, vergroot u uw eigen effectiviteit en geeft u invulling aan uw (seniore) rol. Aan de hand van casuïstiek en opdrachten met complexe situaties gaat u de diepte in en krijgt u competenties waarmee u als senior professional kunt optreden en hoe u invloed en sturing in de organisatie krijgt en houdt.

Delen met vrienden

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Leergang Senior Privacy Professional | Start:11 november 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen