Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Leren in de 22e eeuw -“mens en machine; wie leert van wie?” Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst

Forzes

Maandag 14 november 2016 van 16:30 tot 20:00 (CET)

Leren in de 22e eeuw -“mens en machine; wie leert van...

Aanmeldgegevens

Registratietype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst   meer info 6 Registraties 9 nov. 2016 € 95,00 € 0,00 € 19,95

Deel Leren in de 22e eeuw -“mens en machine; wie leert van wie?” Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst

Evenementgegevens

Je krijgt deze uitnodiging, omdat je een relatie hebt met een van de professionals van Forzes.

Forzes is een netwerkorganisatie van ondernemende zelfstandigen, gericht op het duurzaam ontwikkelen van organisaties, teams en individuen.

Vijf keer per jaar organiseren we de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomsten voor relaties en netwerkgenoten. Daarin staan verrassende, aansprekende en actuele onderwerpen centraal. De bijeenkomsten zijn gericht op het uitwisselen en verdiepen van kennis en ervaringen over thema’s rond verandermanagement en organisatieontwikkeling. De opzet sluit aan bij ervaringen met en door gasten van eerdere Forzes meetings.

Met deze bijeenkomsten willen we elkaar inspireren, (anders) leren kennen,en grensverleggend en kort en krachtig met en van elkaar leren.

De bijeenkomsten zijn verschillend van aard, variërend van verdiepende presentaties tot verrassende masterclasses. Wij kijken terug op twee inspirerende bijeenkomsten.

In mei trakteerde onze partner Evert Pruis ons op de generale repetitie van zijn presentatie op de ATD in Denver, getiteld ‘De toekomst van Talent’. Op 12 september leidden Mirjam Gerritsen van ING en Peter van Winkel van de luchtmacht een intensief en inhoudelijk gesprek over ‘Lean, Six Sigma, Agile, Scrum: waardevolle verandertools of oude wijn in nieuwe zakken?’.

Op 14 november a.s. vindt de volgende Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst plaats.

Het thema is: ‘Leren in de 22e eeuw. ‘Mens en machine: wie leert er van wie?’

Herinner jij je toevallig het kleine huis op de prairie nog? Het boek en de TV serie van een jaar of veertig geleden die speelde in het Middenwesten van de VS in de 19e eeuw? Stel dat we de hoofdrolspeelster naar het heden zouden brengen, dan zou Laura niet weten wat ze ziet: auto’s, vliegtuigen en zovéél mensen. Tot ze weer een klaslokaal instapt. Dát herkent ze.

Ondertussen speelt er zich een stille technologische revolutie in leren af. Door onze almaar krachtigere mobiele apparaten en steeds sneller internet raakt leren ontkoppeld van tijd en plaats. Bedrijven juichen, want eindelijk kunnen leren en presteren samensmelten. En tot op de VU ‘flippen’ hoogleraren hun ‘classroom’.

Als nu ‘virtual reality’ langzaam haar intrede doet, waar brengt ons dat over een eeuw? Hoe ziet ons leerlandschap er dan uit? Hebben wij onze machines nog iets te leren, of zijn de rollen inmiddels omgedraaid?

Rondom deze vragen nodigen we je van harte uit voor een pittige inleiding, gevolgd door een dialoog met diepgang. We ontvangen je aan het eind van de middag met een drankje en een snack, en na het inhoudelijke programma sluiten we de avond af met een diner en ruime gelegenheid om bij te praten en te netwerken.

De inleiders van 14 november koppelen de werelden van theorie en weerbarstige praktijk, leverancier en opdrachtgever, extern en intern.

William de Kaste is directeur van de bachelor Opleidingskunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.Vanuit zijn rol geeft hij vorm aan vernieuwingen in leren. Zo richtte hij in september 2016 Studio L&D op: een broedplaats op de HAN die onderwijs, onderzoek en het werkveld bijeenbrengt. Hij participeert daarnaast onder andere in een denktank die de consequenties van de vierde industriële revolutie in kaart wil brengen voor het vak van leren en ontwikkelen.

Jos Arets is oprichter van Tulser en het 70-20-10 Institute en auteur van ‘702010: naar 100% performance’. Als op onze eigen Hollandse bodem iemand is die zich hard maakt voor de transformatie van het vak van leren en ontwikkelen naar prestatieverbetering door prestatieondersteuning in en tijdens het werk, dan is het Jos. Om vorm te geven aan zijn visie, richtte hij in 2015 met zijn zakenpartner Vivian Heijnen en Charles Jennings het ‘702010 Institute’ op.

Voor de leden van de Forzes Open Netwerk Bijeenkomst zijn de evenementen gratis toegankelijk.

Hartelijke groet, Frank Goijarts, Sander Kamp, Marcel van der Pol, Evert Pruis, Jolanda Weiland, en Jacco Westerbeek.

Save the date: de volgende bijeenkomst organiseren wij met een feestelijke nieuwjaarsborrel op 9 januari 2017 en gaat over ‘Onze organisaties opnieuw uitvinden. Oké, maar hoe doen we dat?'

Heb je vragen over Leren in de 22e eeuw -“mens en machine; wie leert van wie?” Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst? Neem contact op met Forzes
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE BENNEKOM
Nederland

Maandag 14 november 2016 van 16:30 tot 20:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Forzes

 

Krachtig veranderwerk
Prachtig ontwikkelwerk

Welkom bij Forzes, netwerkorganisatie van ondernemende zelfstandigen. Gericht op het duurzaam veranderen en ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. Wij staan voor vakmanschap en leiderschap en voelen ons eerder geroepen om met de mensen in uw organisatie samen te werken, dan ons te profileren als alwetende externe. Daarin zit de veranderkracht en daar ligt de kiem voor duurzame ontwikkeling.

http://www.forzes.nl

 

  Contact opnemen met de organisator
Leren in de 22e eeuw -“mens en machine; wie leert van wie?” Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst
Evenementen in Bennekom Netwerkevents Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.