Gratis

Lets Meet Jan Tourism Consultancy & DMC Partners 2021 (Antwerpen)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Ontmoet de DMC´ s uit het portfolio van Jan Tourism Consultancy.

Over dit evenement

Een B2B travel workshop waarbij iedereen uit het netwerk van Jan Tourism Consultancy en anderen die geïnteresseerd zijn in de DMC's welkom zijn. Een vakdag voor reisprofessionals die interesse hebben om met DMC's uit diverse landen die gespecialiseerd zijn in reizen op maat, groepsreizen en incentives te leren kennen.

Dé one stop vakevent voor iedere reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. De mooiste bestemmingen, incentives ideeen,hotel updates en wat al niet meer. Afgesloten met een netwerkborrel & tombola!

Schrijf u nu snel en kosteloos onze workshop. Een middag waar u nieuwe contacten kunt opdoen, of bekenden weer kunt ontmoeten, kansen kunt creëren en nog veel meer waar u straks business mee kan doen.

Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zien u graag op 10 juni 2021 in Antwerpen. Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

* Toegang tot dit evenement is voor inkopers gratis. Bij annulering ná 01 juni 2021 of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten . Mocht u op 10 juni 2021 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen. Eventuele leveranciers zullen wij benaderen over de intenties van hun bezoek.


		Afbeelding van Lets Meet Jan Tourism Consultancy & DMC Partners  2021 (Antwerpen)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen