Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Beluister en beleef de Let's Talk Human podcasts van Howest Communicatiemanagement en stem op je favoriete human communicatiecase.

Over dit evenement

Podcastival 21-25 juni 2021​

Human meets Creativity meets Technology

Howest Communicatiemanagement organiseert de 8e editie van Let’s Talk. Het thema? Human. Precies wat iedereen zo gemist heeft dit afgelopen anderhalf jaar: Let’s Talk Human! In een zoektocht naar de human touch in communicatie trekt het Let’s Talk team erop uit met een mobiele podcaststudio🎧#coronaproof 😎

Voor deze auditieve versie van Let’s Talk daagt de opleiding communicatiemanagement communicatiebureaus uit om creatieve cases in te zenden rond human innovatie, content for communities, meaningful conversations, digital storytelling en zo veel meer🤩

Wie verdient de eerste Let's Talk award?

Na wijs beraad van de jury ging de mobiele studio langs bij 5 geselecteerde communicatiebureaus voor de podcastopname. Om het competitiebeest in de communicatiemakers volledig wakker te maken, hangt er een mooie prijs vast aan de meest human communicatiecase. Het lot van deze communicatiemakers ligt in jouw handen, geef jouw stem aan je favoriete human case en kom op vrijdag 25 juni te weten wie de eerste Let’s Talk award🏆 wegkaapt!

Reserveer je Podcast Survival Kit 🙋🏻‍♀️🙋🏿‍♂️

Beleef Let’s Talk Human tijdens het online podcastival van 21 juni tot 25 juni. De eerste 200 inschrijvingen ontvangen een podcast survival kit om het event niet alleen in de oren te voelen maar met menig andere zintuigen te capteren!  

Be fast, be furious en schrijf jou (en je collega’s) in voor Let’s Talk Human.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Howest Communicatiemanagement

Organisator van Let's Talk Human

Professioneel communiceren, dat is je verhaal op een doeltreffende en creatieve manier brengen. Je leert problemen analyseren, je in te leven in de doelgroep, strategieën en creatieve oplossingen bedenken. Je maakt kennis met de mediawereld en volgt trends en actualiteit op de voet. Je oefent je in onderzoek en vertaalt de resultaten naar een stevig communicatieplan.

Communicatiemanagement aan Howest is voor doeners en durvers met drive. Je vindt een theoretische omkadering belangrijk, maar je bent ervan overtuigd dat je pas écht leert ‘on the -field’.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen